Gelblaster/Paintball 2.0 outdoor

Uniek in de omgeving is deze Paintball variant!

Nieuw en uniek in de omgeving en boordevol actie en strijd, dat is Gelblaster/Paintball 2.0 outdoor! Net even anders dan bijvoorbeeld Lasergame, maar zeker net zo kicken! Een keiharde partij tussen teams, maar zonder blauwe plekken. Laat je meevoeren tijdens een gigantische veldslag in de wildernis van Bussloo met gelblaster wapens!

Diverse spelvarianten

Dit is een perfect alternatief voor diegenen die gewoon paintballen net iets té vinden. Met deze activiteit gebruik je een gelblaster wapen met biologisch afbreekbare gelballen in plaats van verfkogels.

Onze instructeur zal jullie begeleiden tijdens diverse spelvarianten. Jullie spelen dus niet de hele tijd hetzelfde spel en zo blijft het extra spannend.

Bij het aanleggen van het speelveld is er goed nagedacht over de dynamiek. Of je nou meer een sniper bent of juist heel bewegelijk, iedereen vindt zijn plek in het veld. Op het terrein vind je natuurlijke schuilplaatsen, verrassende objecten en loopgraven. Je leest het, het wordt een zinderende strijd, want Gelblaster/Paintball 2.0 outdoor is mega spectaculair!

Wil je liever binnen spelen? Ook hier zijn mogelijkheden voor. Binnen vindt de strijd plaats in een ondergrondse ruimte op Bussloo vol met special effects, zoals bewegende objecten en licht- en geluids effecten.

Tijdens beide varianten hoef je je geen zorgen te maken over je munitievoorraad. Je betaald geen extra kosten voor het aanvullen van de gelballen tijdens jullie activiteit.

Perfect voor een teamuitje of familiedag

Doordat veel spelelementen aanpasbaar zijn per groep is het dus écht voor bijna iedereen leuk om te spelen. Gelblaster/Paintball 2.0 outdoor is onze tip voor een origineel en actief teamuitje of bijvoorbeeld als activiteit tijdens een familiedag. Het wordt een toptijd op Bussloo!

Tijdens een uitje is er uiteraard ook tijd voor een borrel, hapje of drankje. Kijk ook eens tussen onze Combideals voor leuke tips!

Starten met koffie en appelgebak en even lekker bijkletsen is een goede optie. Of afsluiten met een heerlijke BBQ de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman uit Twello, ook een heerlijke tip. Dit arrangement komt overigens ook met heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en een lekker dessert. Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee. Heb vragen of wil je overleggen over het voor jullie perfecte uitje? Neem gerust contact op.

Kledingadvies

Bij deze activiteit vol met actie geven we je graag extra kledingadvies om de beleving zo tof mogelijk te maken. Lees dit advies goed door voordat je reserveert. Tijdens het reserveren van deze activiteit krijg je de optie om een nekbeschermer aan te schaffen.

Aantal personen

Minimaal 12 personen

Duur

Ca.1 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd is 10 jaar

Kinderen t/m 11 jaar: € 25,00
Vanaf 12 jaar: € 30,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons