OVER ONS

Welkom bij Multi Fun Bussloo

Even over ons bedrijf. Op 27 augustus 2005 ontvingen wij onze eerste gasten. Het begon allemaal met een 18 holes Pitch&Putt-baan. Door de jaren heen zijn we enorm uitgebreid. Inmiddels hebben wij onder andere een 27 holes Pitch&Putt-baan en vele nieuwe in- en outdoor activiteiten.

Van één activiteit naar 25 verschillende activiteiten

Inmiddels bieden we meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten en kun je ons een echt family entertainment center noemen. Geniet van spectaculaire activiteiten als Lasergame: The Next Generation. Daarnaast speel je bij ons Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Boek je een tour op de E-Step of E-Chopper of speel je Voetpool of Klootschieten. Ontsnappen met je team uit één van onze drie Escape Rooms is ook mogelijk! Er is ook een outdoor variant van de Escape Room: De Escape Game! Extra trots zijn wij op onze nieuwste aanwinsten: Oud en Nieuw Hollandse Spellen, Glowgolf Het Wilde Westen, Paintball 2.0 en de Veluwe Tour.

Omgeving

Recreatiegebied Bussloo:
voor het ideale dagje uit!

Overnachten in de omgeving van Bussloo?

Specialist in groepsuitjes

Wij richten ons voornamelijk op groepen in de breedste zin van het woord. Door ons uitgebreide aanbod aan activiteiten zien wij de laatste jaren dat steeds meer groepen kiezen voor een combinatieprogramma. Ons doel is om jullie een leuke dag te bezorgen, wij denken dan ook graag mee over de invulling van jullie programma op maat!

Centraal gelegen

Wij zijn erg centraal gelegen; direct naast het kruispunt A1 & A50 tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Hierdoor is het vanuit bijvoorbeeld Amsterdam maar een uur rijden. Door onze ligging op de Veluwe komen ook veel toeristen ons bezoeken.

Onze hoogtepunten

Bas en Nathalie begonnen in 2005 met een groep oproepkrachten. Tegenwoordig werken er al ruim 40 medewerkers. Met zijn allen slagen zij erin elke dag weer alle gasten te vermaken met hun warme lach, goede activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes. De eerste jaren van ons bestaan was een broodje frikandel klaarmaken een culinaire prestatie, nu bieden we heerlijke luxe broodjes, flammkuchen, maaltijdsalades en heerlijke schotels uit eigen keuken.

Veel activiteiten die wij aanbieden zijn zelf ontworpen. Levend Tafelvoetbal, Minigolf USA en Voetgolf zijn ontworpen, gebouwd en aangelegd door onze eigen greenkeepers. Uiteraard krijgen wij daar hulp bij van onze leveranciers. Onze missie is geslaagd als we onze gasten zien genieten. Samen met je team, bedrijf, vrienden of familie een topdag beleven, daar genieten wij ook van!

Meet the team!

Met een team van zo’n 30 vaste medewerkers en oproepkrachten is het altijd gezellig op Bussloo. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit en samen vormen we een dreamteam (al zeggen we het zelf). Als er bij ons een vacature openstaat, is er altijd één motto dat genoemd wordt: Kun je iets niet, dan leren we het je graag! Mede hierdoor hebben we krachten in dienst met een frisse blik en andere kijk. Zo blijven we scherp. Hieronder stellen we je graag voor aan onze “ankers” van het bedrijf.

Bas van Roosmalen

Eigenaar

Favoriete activiteit: Glowgolf

Super entertainer Bas is samen met vrouw Nathalie trotse eigenaar. Ooit begonnen met Pitch&Putt, maar door zijn creatieve meesterbrein is de locatie tegenwoordig uitgegroeid tot Multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten.

Nathalie van Roosmalen

Eigenaar

Favoriete activiteit: Escape Rooms

Superpowers achter én voor de schermen, dat is Nathalie. Naast het runnen van de zaak samen met Bas, blinkt ze uit in de buurt van de bar. Een echte horeca- en entertaintijger die haar gasten graag tot in de puntjes verzorgd.

Steven Hissink

Algemeen Manager

Favoriete activiteit: Levend Tafelvoetbal

Steven behoort tot de inboedel in the good way. Hij begon als stagiair en ging niet meer weg. Tegenwoordig runt hij de dagelijkse gang van zaken op Bussloo. Wanneer de zon weer straalt in het vroege voorjaar, is hij de eerste die een korte broek aan heeft.

Tim Letteboer

Horecamanager

Favoriete activiteit: Pitch&Putt

Deze horecaman is specialist in het verzorgen van grote groepen. Hij geniet van de gezelligheid. Wanneer Tim met een nieuwe “special” voor de menukaart bezig is, zitten we klaar om te testen, want wat hij maakt is altijd lekker!

Michiel Hullegie

Facilitair/Recreatie Manager & Marketing

Favoriete activiteit: E-Tour

Als er eentje de activiteiten owned is het Michiel wel. Vijf jaar gaf hij als oproepkracht honderden instructies. Tegenwoordig zorgt hij ervoor dat niet alleen de E-Choppers op rolletjes lopen, maar alles! Van zonnepaneel tot social. Michiel is je man.

Sarah van der Born

Medewerker Reserveringen

Favoriete activiteit: Klootschieten

Bel je naar Bussloo? Dan is de kans groot dat je de vriendelijke stem van Sarah treft. Ze adviseert, denkt mee en samen komen gast en zij tot het voor hun perfecte uitje op Bussloo. Wat Sarah betreft liefst altijd met een bittergarnituurtje als afsluiter.

Jouw Naam

Open sollicitatie

Favoriete activiteit: We zijn benieuwd!

Denk je nou “Hey, deze leuke collega’s passen bij mij en ik bij hun op Bussloo!” Stuur gerust een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor een bakkie!

Jeffrey Rutgers

Floormanager

Favoriete activiteit: Pitch&Putt

Jeffrey is altijd druk voor én met de ruim 200 tellende club Pitch&Putt leden. Zelf staat hij regelmatig op de green voor een potje Pitch&Putt en hij is er nog best goed in ook. Vraag hem dus gerust om tips wanneer je je spel wilt verbeteren.

Moira Quach-Hobert

Marketing

Favoriete activiteit: Elektrische Step

Gek op nieuws, letters en spelletjes, dat is zij. Laat dit nou dé perfecte combi zijn voor haar werk bij Multi Fun! Samen met Michiel en Jurian zorgt ze dat jullie thuis via alle (social)kanalen op de hoogte blijven van wat er op Bussloo gebeurt!

Jouw Naam

Open sollicitatie

Favoriete activiteit: We zijn benieuwd!

Denk je nou “Hey, deze leuke collega’s passen bij mij en ik bij hun op Bussloo!” Stuur gerust een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor een bakkie!

Jasper Verhoog

Algemeen Medewerker

Favoriete activiteit: Oud Hollandse Spellen

Fresh! Meet Jasper, onze allernieuwste aanwinst. Je kan hem tegenkomen in de horeca, waar hij de lekkerste drankjes uitserveert en bij de activiteiten waarbij hij zorgt dat jouw dag een supergezellig succes wordt!

Jurian Meyers

Algemeen Medewerker

Favoriete activiteit: Paintball 2.0

Deze creatieveling zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Naast het geven van instructies en zijn werk in de horeca kan het zijn dat je Jur, zoals wij hem noemen, druk bezig ziet met een camera, want hij maakt ook onze (bedrijfs)video’s.

David van de Scheur

Algemeen Medewerker

Favoriete activiteit: Escape Game

David is een echte groepengek. Het liefst is hij er van A tot Z mee bezig en dat kunnen we alleen maar toejuichen, want hoe heerlijk is het als je één aanspreekpunt hebt wanneer je met je teamuitje Multi Fun bezoekt? Garantie voor welkom-gevoel!

Nathalie Kupers

Keuken Medewerker

Favoriete activiteit: E-Tour

Liefde gaat door de maag. Ook tijdens een uitje op Bussloo. Deze harde werker maakt de lekkerste plates en snacks klaar voor onze gasten. Zijn er dieetwensen? Geen probleem. Nathalie maakt van elk bord dat de keuken verlaat een smaakvol feestje!

Bas Zoontjens

Greenkeeper

Favoriete activiteit: Minigolf USA

Basje, zo noemen wij hem, want Bas (die andere) is letterlijk de grotere van de twee. De altijd (echt, altijd!) vrolijke Basje rijdt onder andere op de tractor om het gras te maaien. Tussendoor geniet hij van de zon en de pauzes. Of de pauzes in de zon 😉

Peter Olthoff

Greenkeeper

Favoriete activiteit: Pitch&Putt

De greens zijn zijn kinderen. Al sinds het begin van de Pitch&Putt baan zorgt hij ervoor dat het gras op Bussloo altijd groener is. Daarnaast is hij superhandig met hout en andere klusmaterialen. De blokhut had niet gestaan zonder zijn magic hands.

Onno van Hooren

Facilitair Medewerker

Favoriete activiteit: Glowgolf

Je kent het wel… van die lijsten met to do’s die soms dagelijks afgevinkt moeten worden. Onno zorgt niet alleen voor het vinkje, maar ook echt voor de uitvoering. Af en toe een gezellig praatje met collega’s en Onno zijn dag is geslaagd!

Jouw Naam

Open sollicitatie

Favoriete activiteit: We zijn benieuwd!

Denk je nou “Hey, deze leuke collega’s passen bij mij en ik bij hun op Bussloo!” Stuur gerust een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor een bakkie!

Op zoek naar een leuke baan? Bekijk onze vacatures!