De Veluwse IJsselvallei

Direct gelegen aan het schitterende meer van Bussloo centraal tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Multi Fun bij Bussloo bevindt zich in de omgeving van de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. En op het randje van de Veluwe en de schitterende IJsselvallei, ook wel de Veluwse IJsselvallei genoemd. Wij liggen direct aan één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. Recreatiegebied Bussloo ligt dicht bij de A1 en de A50. Ook vanaf Zwolle, Arnhem, Amersfoort en Twente is Multi Fun goed bereikbaar.

Het ideale gebied voor een heerlijk dagje uit of weekendje weg!

Vele families bezoeken Bussloo en combineren bijvoorbeeld een rondje Minigolf USA, Glowgolf of Lasergame met een heerlijk dagje strand. Doordat ons terras direct aan het meer ligt, is het de ideale plek om lekker tot rust te komen. Terwijl de kinderen met een bal aan het spelen zijn op het strand, kun je genieten van een heerlijk kopje koffie op ons mooie terras met uitzicht over het meer. Wil je langer blijven in deze prachtige omgeving? Kijk dan eens op de pagina met partners in de buurt of op bungalowparkoverzicht.nl

Ontdek de omgeving met de E-Tour

De omgeving van Bussloo heeft veel moois te bieden. Het is zeker genieten wanneer je kiest voor de prachtige E-Tour op de E-Chopper of E-Step. Beide voertuigen zijn gemakkelijk in gebruik en stil. Twee belangrijke factoren voor een ontspannen tour. De uiterwaarden, een stukje IJssel en andere mooie gebieden zijn meegenomen in de met zorg uitgestippelde tour die start vanaf Multi Fun Bussloo.

Overnachten in de buurt van Bussloo?

Camping, Vakantiepark, Bed & Breakfast of toch liever een Hotel?

Ontdek de omgeving

Kies voor de prachtige E-Tour op de E-Chopper of E-Step.

Dit zeggen onze gasten over ons