De Veluwse IJsselvallei

Direct gelegen aan het schitterende meer van Bussloo centraal tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Multi Fun Bussloo bevindt zich in de omgeving van de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. En op het randje van de Veluwe en de schitterende IJsselvallei, ook wel de Veluwse IJsselvallei genoemd. Wij liggen direct aan één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. Recreatiegebied Bussloo ligt dicht bij de A1 en de A50.

Het ideale gebied voor een heerlijk dagje uit of weekendje weg!

Vele families bezoeken Bussloo en combineren bijvoorbeeld een rondje Minigolf USA, Glowgolf of Lasergame met een heerlijk dagje strand. Doordat ons terras direct aan het meer ligt, is het de ideale plek om lekker tot rust te komen. Terwijl de kinderen met een bal aan het spelen zijn op het strand, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie op ons mooie terras met uitzicht over het meer. Wil je langer blijven in deze prachtige omgeving? Kijk dan eens op de pagina met partners in de buurt of op bungalowparkoverzicht.nl

Ontdek de omgeving per fiets

Fiets van de ene naar de andere Parel in de Veluwse IJsselvallei. Geniet van het prachtige afwisselende landschap tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen in de gemeente Voorst met haar bossen en uiterwaarden. Een fietstocht van ongeveer 40 km en een tijdsduur van ca. 2,5 uur. Zonder tussenstops is de Parelroute dus 2,5 uur. Maar wij hebben natuurlijk aan de nodige genietmomentjes tussendoor gedacht. Je leest er hier meer over.

Omgeving - Parelroute

Overnachten in de buurt van Bussloo?

Camping, Vakantiepark, Bed & Breakfast of toch liever een Hotel?

Ontdek de mooiste parels op de fiets

Een prachtige fietsroute met heerlijke tussenstops.

Dit zeggen onze gasten over ons