Escape Game
De interactieve outdoor activiteit!

Dit is een interactieve outdoor activiteit, waarbij teams de onderlinge strijd tegen elkaar aangaan. Het doel is om zoveel mogelijk buit te bemachtigen. Elk team gaat gewapend met een tablet en een koffer vol hulpattributen op zoek naar onder andere virtuele kluizen. Dit zijn puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden. De Escape Game is dus een zeer veelzijdige uitdaging!

Je speelt dit spel in de omgeving van Bussloo. Heerlijk in de buitenlucht!

Deze game is een outdoor variant op de bekende Escape Rooms. Het is uitdagend, hilarisch en vraagt om een sterk staaltje teamwork en is uitermate geschikt voor grote groepen. Deze activiteit als teambuildingsuitje boeken zou dus een hele goede optie kunnen zijn.

City Escape Game: In samenwerking met gerenommeerde horecabedrijven

Omdat het op de andere locaties ook heel gezellig is om deze activiteit te spelen, hebben we ook een stadse variant: De City Escape Game! Deze is uitgezet in samenwerking met een aantal gerenommeerde horecabedrijven:

Vanuit deze locaties wordt de het spel gestart en kan er voor of na het spelen van de Game aan alle horecawensen worden voldaan.

100% interactief

Het spel is 100% interactief. Ieder team ontvangt een tablet met daarop een speciale app. Op de interactieve kaart van het gamegebied zijn alle kluizen te vinden. Maar dat is niet alles:

  • Tijdens het spel is de live score van alle teams te volgen op het online scorebord.
  • In de berichtenbox kunnen er hulpvaardige, misleidende of spannende berichten naar elkaar gestuurd worden.
  • Met de tablet kun je de route vinden, de camera gebruiken voor bewijsstukken en ontvang je de audio-opgaven.
  • Elk team krijgt een koffer met hulpattributen, misleidingen en noodzakelijke gereedschappen mee.

Voor elke groep

Dit unieke ontsnappingsspel kan gespeeld worden door groepen vanaf 25 tot 250 personen. Samenwerken in combinatie met het competitie element maakt deze outdoor activiteit uitermate geschikt voor teambuilding! Uiteraard is het mogelijk om aansluitend te blijven eten. Geniet bijvoorbeeld van heerlijk brood met diverse tapenades, de Saté de Luxe en aansluitend een lekker dessert. Ook een drankje en bitterballen of een BBQ behoort tot de opties.

Wil je met een kleiner groepje komen? Neem dan even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Aantal personen

Minimaal 25 personen

Duur

Vanaf: 2,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons