Pubquiz

De leukste Pubquiz die je ooit gespeeld hebt (vinden wij)! En het is ook meteen de gezelligste pubquiz van Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omstreken. Bij Multi Fun Bussloo speel je niet zomaar een Pubquiz, want onder begeleiding van een professionele Quizmaster in glitterjas wordt het nog spannender!

Centraal gelegen in de Stedendriehoek aan het mooie meer van Bussloo vind je ons clubhuis pub in Ierse stijl. De mooiste locatie voor een goede pubquiz!

Teamwork

Deze Pubquiz zit vol met beeld- en geluidsfragmenten. Ga onder het genot van een heerlijk drankje uit onze Ierse Pub de strijd met elkaar aan.

Teamwork, intelligentie, maar zeker ook humor, zijn de belangrijkste factoren in deze hilarische en hypermoderne Pubquiz!

Zeer geschikt als bedrijfsuitje

Een dag bij Multi Fun Bussloo is zeer geschikt als bedrijfsuitje of bijvoorbeeld het organiseren van een incentive! De ruime keuze aan activiteiten en de gunstige en oogstrelende locatie aan het meer van Bussloo zullen garant staan voor een heerlijke dag! Verschillende activiteiten kunnen worden gecombineerd voor een ultiem dagje uit.

Onze Pubquiz zal de perfecte afsluiter zijn van jullie bedrijfsuitje. Geweldig om te boeken in een (dag)programma op maat met bijvoorbeeld Pitch&Putt of de (City) Escape Game of Veluwe Tour. Ook Lasergame of Gelblaster/Paintball 2.0 behoort tot de mogelijkheden. Minigolf USA is ook een echte aanrader.

Ook culinair kunnen we jullie totaal ontzorgen. Voor grotere groepen is er bijvoorbeeld de optie voor een lekkere Saté de Luxe met heerlijk brood en diverse tapenades vooraf en aansluitend een dessert. De satéspiezen van de Saté de Luxe komen van Gildeslager Buurman uit Twello.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. We denken graag mee!

Aantal personen

Minimaal 30 personen

Duur

2,5 uur

Prijzen (per persoon)

Op aanvraag

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons