Bedrijfsuitje organiseren?
Stop maar met zoeken!

Teambuildinguitjes, bedrijfsuitjes, onze specialiteit!

Voor een bedrijfsuitje zit je bij ons goed! Een dagje weg met het bedrijf, teamuitje of een gezellige borrel? Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk, geef aan wat jullie wensen zijn, hoe lang het bedrijfsuitje mag duren en eventueel wat jullie budget is. Wij maken er vervolgens een programma op maat van. En natuurlijk overleggen we graag met je. Naast het populaire Pitch&Putt bieden we nog veel meer leuke activiteiten zoals Escape Rooms,Voetgolf en het overdekte Levend Tafelvoetbal. Supergaaf is onze E-Tour. Of speel een potje Glowgolf! De spectaculaire Escape Game is een echte aanrader en ook zeer geschikt voor grotere groepen. De Escape Game kan op diverse locaties gespeeld worden. Enkele voorbeelden zijn Deventer, Apeldoorn en Arnhem.

Er kunnen uiteraard ook meerdere activiteiten gespeeld worden tijdens jullie bedrijfsuitje. En natuurlijk kan er ook aan de innerlijke mens worden gedacht. We bieden daarom verschillende leuke Combideals. Combineer onze activiteit(en) met bijvoorbeeld een lekkere bittergarnituur, de Luxe Lunch of met het heerlijke Satébuffet. Het vlees afkomstig van Gildeslager Buurman te Twello. Met het eten zit het dus ook goed!

Compleet dagprogramma mogelijk

Populair en het meest gekozen arrangement blijft: Ontvangst met koffie of thee en appelgebak met slagroom, 18 holes Pitch&Putt en als afsluiter onze heerlijke Satébuffet. Iedereen vindt dit leuk, gezellig en lekker! Jullie zijn ongeveer 2,5 uur aan het spelen en na onze korte uitleg kan en mag iedereen Pitch&Putt spelen. Tijdens de ronde is er genoeg tijd om gezellig met de mensen in jullie groep bij te praten. Ook met de andere groepjes heb je genoeg contact. Je ziet hun successen en ook de (soms best grappige) blunders. Na afloop kunnen jullie heerlijk genieten van het eten.

Combineer een leuke activiteit met een vergadering tijdens jullie bedrijfsuitje

Het is ook mogelijk om eerst te starten met een vergadering of presentatie tijdens jullie bedrijfsuitje. We beschikken over diverse ruimtes met alle benodigde vergadergemakken. Het meubilair kan gemakkelijk in de door jullie gewenste vergader- of presentatie opstelling worden klaargezet.

Steeds meer groepen kiezen voor combinatiearrangementen voor hun bedrijfsuitje, teambuilding- of teamuitje. We sturen vooraf een keuzeformulier op en de collega’s kiezen twee activiteiten uit. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en bitterballen. Dit is slechts één van de voorbeelden, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd bespreekbaar. Activiteiten en gezelligheid én in te vullen zoals jullie dat willen!

Voor iedereen een geschikt bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes inclusief lekker eten na afloop zijn ook met een kleiner budget een mogelijkheid doordat we verschillende arrangementen bieden. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot zelfs dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak jullie feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke, enzovoort. Alles is bespreekbaar.

Voor het leukste bedrijfsuitje kom je naar Bussloo!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons