ETEN & DRINKEN

Maak je uitje compleet met lekkers!

Eten en drinken kan ook bij Multi Fun Bussloo. Ga jij van start met een Luxe Lunch, pauzeer je met Bittergarnituur of je kies je er toch voor om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ de Luxe of een Satébuffet? Er is keuze genoeg. Hieronder vind je ons gevarieerde aanbod. Indien er dieetwensen zijn dan kunnen wij daar prima op inspelen. Laat het ons gerust weten, wij zullen zorgen voor een passend alternatief. Groepen kunnen drankarrangementen bijboeken en natuurlijk kan dit ook in combinatie met ons mooie alcoholvrije drankassortiment.

Luxe lunch

Onze Luxe Lunch is een heerlijke start of onderbreking van een gezellig uitje. Wij trekken ongeveer een uur uit voor onze Luxe Lunch.

Compleet verzorgd

Onze Luxe Lunch bestaat uit soep van de dag, broodjes met divers beleg (vlees/vis/vegetarisch), een warme snack en melk en jus d’orange.

Aantal personen: minimaal 6 – Duur: 1 uur

Bittergarnituur

Gezellig afsluiten met een drankje en een bittergarnituur? Dan zit je bij Multi Fun goed. Natuurlijk kan de Bittergarnituur ook tussen de activiteiten door.

Heerlijke koude en warme hapjes

Na afloop met een biertje of wijntje even lekker nagenieten. Daarbij hoort ons oer-Hollandse borrelhapje. Naast onder andere kaas, worst en nootjes serveren wij ook een mix aan warme hapjes met uiteraard ook onze heerlijke bitterballen!

Aantal personen: minimaal 4 – Duur: 1 uur

Satébuffet

We hebben van te voren nooit kunnen bedenken dat dit zo’n hardloper zou worden. Ons satébuffet bestaat uit twee kipsatéspiesen (per persoon) van 100 gram per stuk. Het vlees wordt geleverd door Gildeslager Buurman Te Twello. Het buffet bestaat daarnaast uit diverse salades, patat, aardappelwedges. En stokbrood met aïoli, kroepoek, atjar, gebakken uitjes en diverse sauzen. Eigenlijk gewoon heel eenvoudig. Maar oh zo lekker! Ben je van de toetjes? Ook dan kunnen we je blij maken. Kies als extra optie voor een heerlijk Italiaans roomijsje als dessert na het Satébuffet.

Saté XXL

Liever een extra spies? Voor € 2,50 per persoon serveren wij een extra Satéspies.

Aantal personen: minimaal 6 – Duur: 2 uur

BBQ de Luxe

Barbecueën is een super gezellige afsluiting van een uitje. Wij bieden onze BBQ de Luxe aan voor groepen vanaf 30 personen. Met onze BBQ scoren we al jaren ruim boven de 8 in onze enquêtes. Barbecueën met een groep is een gezellige aanrader en dynamisch, want de mensen husselen gezellig door elkaar. De meeste groepen genieten van onze BBQ in de buitenlucht. Lekker in de zon of op ons overdekte en verwarmde terras. Gemiddeld duurt de BBQ ongeveer 2,5 uur.

Vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis

Onze barbecue bestaat uit 400 gram heerlijk ambachtelijk bereid vlees (indien gewenst serveren wij ook vis). We bieden een zeer gevarieerde BBQ met minimaal 10 verschillende soorten vlees en bij grote groepen zelfs nog veel meer. Onze BBQ wordt in een speciale mix samengesteld door Gildeslager Buurman Vleesch & Vis uit Twello. Zij leveren ook onze verse salades. Daarnaast maken wij onze BBQ compleet door er heerlijk vers stokbrood met aioli bij te serveren, patat, aardappelwedges en diverse sauzen.

Aantal personen: minimaal 30 – Duur: 2,5 uur

Al onze eet- en drinkmogelijkheden zijn te combineren met alle activiteiten. Graag helpen wij meedenken om er een leuk programma van te maken. Neem gerust contact op om te overleggen.

Onze dinerpartners

Na jullie activiteit(en) op Bussloo is er natuurlijk een mogelijkheid om bij ons te borrelen en te genieten van een simpele kaart. Daarnaast serveren we voor groepen onze famous Saté en BBQ de Luxe. Maar we hebben we ook aantrekkelijke samenwerkingen met fantastische restaurants in de regio. Deze dinerpartners zullen jullie hartelijk ontvangen en zorgen voor een topafsluiter van jullie dag. Van All You Can Eat tot A la Carte. Voor ieder wat wils!