ETEN & DRINKEN

Maak je uitje compleet met lekkers!

Eten en drinken kan ook bij Multi Fun Bussloo. Ga jij van start met een Luxe Lunch, pauzeer je met Bittergarnituur of je kies je er toch voor om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ de Luxe of de Saté de Luxe? Er is keuze genoeg. Hieronder vind je ons gevarieerde aanbod. Goed om te weten is dat de BBQ de Luxe en Saté de Luxe inclusief dessert wordt aangeboden. Indien er dieetwensen zijn dan kunnen wij daar prima op inspelen. Laat het ons gerust weten, wij zullen zorgen voor een passend alternatief. Groepen kunnen drankarrangementen bijboeken en natuurlijk kan dit ook in combinatie met ons mooie alcoholvrije drankassortiment.

Luxe lunch

De Luxe Lunch is een mooi onderdeel van een geslaagde dag. Heerlijk uitkijkend over het meer van Bussloo en een uur lang genieten van al het lekkers en de gezelligheid.

Compleet verzorgd

Onze Luxe Lunch bestaat uit een heerlijke kop soep, onze wereldberoemde broodjes met griekse tonijnsalade, gezond, filet american en hummus. Dan moet het lekkerste nog komen, ons broodje kroket. Uiteraard bieden we ook melk en jus d’orange aan tijdens de Luxe Lunch.

Aantal personen: minimaal 6 – Duur: 1 uur

Bittergarnituur

Een Bittergarnituur is altijd gezellig! Als start, tussendoortje of afsluiter van een fijne dag uit  met vrienden, familie of collega’s.

Heerlijke koude en warme hapjes

Na afloop met een biertje of wijntje even lekker nagenieten met een heerlijke, uitgebreide tapas mix. Er worden zowel warme als koude hapjes geserveerd.

Aantal personen: minimaal 4 – Duur: 1 uur

Saté de Luxe

We hebben van te voren nooit kunnen bedenken dat dit zo’n hardloper zou worden. Je wordt ontvangen met ons heerlijke brood met diverse tapenades. Daarna volgen onze twee, grote kipsatéspiezen. Het vlees wordt geleverd door Gildeslager Buurman uit Twello. Bij de Saté horen diverse heerlijke salades, patat en aardappelwedges geserveerd. Ben je van de toetjes? Na de saté serveren we een dessert bestaande uit crème brûlée, brownies, cheesecake en slagroomsoesjes.

Saté XXL

Liever een extra spies? Voor € 2,50 per persoon serveren wij een extra Satéspies.

Aantal personen: minimaal 6 – Duur: 1,5 uur

BBQ de Luxe

Onze BBQ is al twintig jaar een groot succes! Wij bieden de BBQ de Luxe aan voor groepen vanaf 30 personen. Barbecueën met een groep is een echte aanrader en dynamisch, want de mensen husselen gezellig door elkaar. Lekker in de zon of op ons overdekte en verwarmde terras.

Heerlijk vlees van de gildeslager, maar ook Surf ’n Turf!

Je wordt ontvangen met ons heerlijke brood met diverse tapenades. En daarna kan de BBQ beginnen. Maar liefst 400 gram heerlijk ambachtelijk vlees (er kan ook gekozen worden voor een BBQ Surf ’n Turf) geleverd door Gildeslagerij Buurman uit Twello wordt geserveerd. Naast het zeer gevarieerde aanbod aan vlees worden aardappelwedges, patatjes en heerlijke salades geserveerd. We sluiten af met het heerlijke dessert bestaande uit crème brûlée, brownies, cheesecake en slagroomsoesjes.

Aantal personen: minimaal 30 – Duur: 2,5 uur

Al onze eet- en drinkmogelijkheden zijn te combineren met alle activiteiten. Graag helpen wij meedenken om er een leuk programma van te maken. Neem gerust contact op om te overleggen.

Onze dinerpartners

Na jullie activiteit(en) op Bussloo is er natuurlijk een mogelijkheid om bij ons te borrelen en te genieten van een simpele kaart. Daarnaast serveren we voor groepen onze Saté de Luxe en BBQ de Luxe. Maar we hebben we ook aantrekkelijke samenwerkingen met fantastische restaurants in de regio. Deze dinerpartners zullen jullie hartelijk ontvangen en zorgen voor een topafsluiter van jullie dag. Van All You Can Eat tot A la Carte. Voor ieder wat wils!