Dinerpartners

Na jullie activiteit(en) op Bussloo is er natuurlijk een mogelijkheid om bij ons te borrelen en te genieten van een simpele kaart. Daarnaast serveren we voor groepen onze heerlijke Saté de Luxe en BBQ de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman Vleesch en Vis. Hierbij komt brood met diverse tapenades vooraf en aansluitend een dessert. Maar we hebben we ook aantrekkelijke samenwerkingen met fantastische restaurants in de regio. Deze dinerpartners zullen jullie hartelijk ontvangen en zorgen voor een topafsluiter van jullie dag. Van All You Can Eat tot A la Carte. Dinerpartners met voor ieder wat wils! Of het nou Pitch&Putt, de E-tour, Gelblaster/Paintball 2.0 of een potje Glowgolf is, daarna zit je heerlijk bij deze toppers.

Programma op maat met dinerpartners?

Wil je liever een ander programma of wil je graag meerdere activiteiten met één van onze dinerpartners combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Duimen_Anna

Hof van Bussloo

Lekker dineren met het ultieme “huiskamergevoel”

Hof van Bussloo is een gezellig, kindvriendelijk en veelzijdig restaurant met het ultieme “huiskamergevoel”. Je kunt bij Hof van Bussloo terecht voor een heerlijk diner. Ook in Het Kleine Hof is er plek voor 30 tot en met 100 personen.

’t Arsenaal

Exclusief tafelen voor een vriendelijke prijs

Op een adembenemende plek in Deventer vind je ‘t Arsenaal, waar je kunt genieten van eerlijke, pure gerechten die de chef vers voor je bereidt. ’t Arsenaal is één van de dinerpartners waar je exclusief kunt tafelen voor een onverwachte nice prijs.

Bello

All you can eat&drink met cooking experience

Geniet van een heerlijk Bourgondisch buffet bij Bello! In dit All you can eat&drink restaurant met live-cooking, inclusief tapbier en wijn is er voor ieder wat wils.

Bij Bello zijn  er verschillende arrangementen, ideaal voor grote groepen.

Bosgoed

Heerlijk Pitch&Putt arrangement

Geniet van een speciaal Pitch&Putt arrangement of een heerlijk koud en warm buffet bij dit prachtige restaurant met luxe terras. Ook kan je genieten op deze prachtige locatie van een heerlijke Frans/Nederlandse kaart.

Hofstede de Middelburg

Geniet hier van de Italiaanse keuken

Dit schitterende landgoed is meer dan een hectare groot, omgeven door water met rondom prachtig uitzicht op het meer van Bussloo. Je geniet bij Hofstede de Middelburg van de heerlijke Italiaanse keuken.