E-Chopper

E-Chopper huren?

Een E-Chopper huren kan tegenwoordig overal! Ook in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Wil je een E-Chopper te huren en wil je bovendien genieten van de mooiste route die er te rijden valt in de omgeving? Dan ben je uiteraard welkom bij Multi Fun Bussloo! We bevinden ons midden in de Stedendriehoek. Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Aan het mooie meer van Bussloo. Je kunt bij ons een  E-Chopper huren, maar ook een E-Step! Of we maken voor een groep een combinatie van beide vervoersmiddelen, ook écht geweldig om te beleven. De route wordt gestart vanaf onze prachtige locatie aan het meer van Bussloo.

Geniet van de prachtige omgeving

Een E-Chopper huren is een geweldige beleving. Het kan op Bussloo bij Multi Fun. Een prachtige locatie in de buurt van Salland en de Veluwe. Geniet van de omgeving en daarbij alles wat de natuur te bieden heeft. Jullie rijden op de E-Chopper een tour in de omgeving van Bussloo, maar ook de uiterwaarden en een stukje IJssel komt in zicht. Een ontspannen tocht met vele, mooie fotomomentjes. Het is een heerlijke en bovendien veilige route, niet door de drukke stad.

Mooiste uitzicht op het terras

Aansluitend geniet je na jullie E-Chopper rit op het terras van een overweldigend uitzicht over het meer van Bussloo. Maar ook van een heerlijke kaart en tevens uitgebreide drankenkaart. Ook voor fingerfood ben je op het juiste adres. De medewerkers doen er alles aan om jullie een topdag de bezorgen!

Kom je met een grotere groep en wil je blijven eten? Dan bieden we diverse arrangementen. Bijvoorbeeld een heerlijke Saté de Luxe met satéspiezen van Gildeslagerij Buurman te Twello. De Saté de Luxe is inclusief heerlijk brood en tapenades vooraf en ook het dessert is inbegrepen.

Veel verschillende activiteiten

Naast een E-Chopper of E-Step huren kun je bovendien genieten van nog meer! Op Bussloo ben je welkom voor meer dan 20 in- en outdoor activiteiten voor jong en oud. Heb je een buitenactiviteit geboekt, maar valt het weer tegen? Dan hebben we een mooi binnen alternatief voor je. Er is zoveel leuks te doen, dat niemand zich hoeft te vervelen. Bijvoorbeeld het gezellige Pitch&Putt of een battle tijdens Lasergame of Gelblaster/Paintball 2.0. Je bent ook welkom voor Minigolf USA en Voetgolf, maar er is ook onder andere Levend Tafelvoetbal en er zijn maar liefst drie verschillende Escape Rooms. Voor de leukste personeelsfeestjes, familieuitjes en teamuitstapjes!

Multi Fun Bussloo: Een E-Chopper of E-Step en nog veel meer! Meer dan 20 andere in- en outdoor activiteiten!

Een programma op maat

Bij ons ben je welkom vanaf 1 persoon. Dus of het nou gaat om wat me-time, een date, gezinsuitje óf groepsuitje, we maken er een mooie dag van. Wil je met een groep komen voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsfeest of teambuildingsuitje? Dan raden we je aan eens een kijkje te nemen tussen onze Combideals. Wil je toch even overleggen of totaal iets anders? Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Tot gauw op Bussloo!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: 16 jaar, (bromfiets)rijbewijs verplicht
€ 29,50 voor 1,5 uur

€ 34,50 voor 2 uur

Andere programma’s op aanvraag

De E-Tour van 13.30 uur is alleen voor 1,5 uur te boeken

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons