E-Chopper

E-Chopper huren?

Een E-Chopper huren kan tegenwoordig overal! Ook in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Zoek je een alternatief om een E-Chopper te huren en wil je bovendien net zo veel plezier? Dan ben je uiteraard ook welkom bij Multi Fun Bussloo! We bevinden ons midden in de Stedendriehoek. Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Aan het mooie meer van Bussloo. Je kunt bij ons een  E-Chopper huren, maar ook Elektrische Steps! Of we maken voor een groep een combinatie van beide vervoersmiddelen! Ook écht geweldig om te beleven! De route wordt gestart vanaf onze prachtige locatie.

Geniet van de prachtige omgeving

Een E-chopper huren is een geweldige beleving. Het kan op Bussloo bij Multi Fun. Een prachtige locatie in de buurt van Salland en de Veluwe. Geniet van de omgeving en daarbij alles wat de natuur te bieden heeft.

Mooiste uitzicht op het terras

Aansluitend geniet je op het terras van een overweldigend uitzicht over het meer van Bussloo. Maar ook van een heerlijke kaart en tevens uitgebreide drankenkaart. Ook voor fingerfood ben je op het juiste adres. De medewerkers doen er alles aan om jullie een topdag de bezorgen!

Kom je met een grotere groep en wil je blijven eten? Dan bieden we diverse arrangementen. Bijvoorbeeld een heerlijk Satébuffet met heerlijke satéspiesen van Gildeslagerij Buurman te Twello.

Veel verschillende activiteiten

Je kunt naast onze E-Choppers en Elektrische Steps bovendien genieten van nog meer! Op Bussloo ben je welkom voor meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Voor jong en oud. En bovendien weer of geen weer. Speel bijvoorbeeld het gezellige Pitch&Putt of ga de strijd aan in Lasergame: The Next Generation. Je bent ook welkom voor Minigolf USA en Voetgolf, maar er is ook onder andere Levend Tafelvoetbal en Voetpool. Voor de leukste personeelsfeestjes, familieuitjes en teamuitstapjes!

Multi Fun Bussloo: Een E-Chopper of Elektrische Step en nog veel meer! Meer dan 20 andere in- en outdoor activiteiten!

Een programma op maat

We bieden jullie graag een totaalprogramma. Neem eens een kijkje tussen onze Combideals. Uiteraard hoort nagenieten op ons schitterende terras met uitzicht op het mooie meer van Bussloo erbij!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: 16 jaar, (bromfiets)rijbewijs verplicht
€ 29,50 voor 1,5 uur
Andere programma’s op aanvraag

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons