Early Bird actie Pitch&Putt

Early bird actie

De Early birdactie bestaat nu ruim 10 jaar. Ondanks dat wij de grootste Pitch&Putt baan van de wereld zijn met maar liefst 27 holes is Pitch&Putt leuker als we de gasten beter mogen spreiden.

Wat houdt de Early Bird actie in?

Elk weekend is er een kortingsactie. Voor maar liefst €15,- mag je tussen 10.00 uur en 13.00 uur zoveel mogelijk holes spelen als je maar wilt. Je hoeft niet om 10.00 uur te starten, maar wel om 13.00 uur terug zijn in ons clubhuis.

Vaste gasten

Zovelen vaste gasten komen met korting spelen en ondanks dat het erg goed loopt is het nooit heel druk! Stel je komt met spelers die geen ervaring hebben. Dan is de starttijd 11.00 voor de uitleg. Spelers met ervaring pakken meestal een bakkie koffie en krijgen de clubs mee en kunnen spelen wanneer ze willen!

Contact

Hoe heerlijk is het om na de leuke strijd in de wei een heerlijke lunch te bestellen aan het begin van de middag en te genieten van het prachtige Bussloo! De actie is geldig op zaterdag, zondag en feestdagen! Vooraf reserveren is verplicht. Geef in het bericht aan of je vaker gespeeld hebt of niet. Heb je een instructie nodig? Dan verwachten we dat jullie er om 10.00 uur zijn.

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Starten kan vanaf 10.00 uur.
Onbeperkt holes spelen tot 13.00 uur!

Prijzen

€15,- per persoon.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons