ESCAPE ROOMS

De mooiste Escape Rooms in de buurt van
Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen op het terrein van Multi Fun Bussloo ontsnap je uit niet één escape room, maar uit maar liefst drie verschillende Escape Rooms. Ontmantel DE BOM, ontsnap uit The Revenge of The General en baan je een weg door The Jungle. Escape Rooms, met diverse thema’s, vol special effects: voor ieder wat wils!

De Escape Rooms zijn een geweldige ervaring voor jong en oud. Door de aanpasbare moeilijkheidsgraad, kunnen we de Escape Rooms zo customizen dat ook gezinnen een hele toffe experience hebben.

Kinderkorting Escape Rooms

De Escape Rooms zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 8. De leukste kamer die we hebben voor gezinnen is The Jungle. Graag geven we alvast 2 tips voor het spelen van The Jungle:

Tip 1: splits jezelf op in 2 teams om zo snel mogelijk uit The Jungle te ontsnappen.
Tip 2: kijk de film Jumanji uit 1995.

Alle kinderen vanaf 5 t/m 11 jaar krijgen €5,- korting per persoon.

Vele Special Effects en ook geschikt voor een spannend kinderfeestje!

De Escape Rooms zijn door alle special effects totaal vernieuwend. Een aantal Escape Rooms kunnen qua moeilijkheid worden aangepast voor gezinnen en zelfs puur voor kinderfeestjes (vanaf 10 jaar, spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van één volwassene per kamer). De Escape Rooms zijn totaal high-tech en dankzij onder andere onze 24/7 camerabeveiliging kunnen wij uw groep constant in de gaten houden.

Ook geschikt voor grote groepen

Er kunnen maximaal 6 personen in een kamer. Groepen tot en met 18 personen kunnen dan ook gelijktijdig spelen en kunnen hier een battle van maken. Zijn jullie met een groep van 25 personen of meer, overweeg dan onze Escape Game rondom Bussloo. Ook kun je onze Escape Rooms combineren met één van de vele andere leuke activiteiten, waaronder: Glowgolf, Pitch&Putt, Lasergame, Minigolf USA, Voetgolf, Gelblaster/Paintball 2.0 of bijvoorbeeld Levend Tafelvoetbal.

Hierboven noemen we slechts voorbeelden. Omdat we meer dan 20 in- en outdoor activiteiten bieden, is er veel mogelijk. We zijn specialist in (dag)programma’s op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie groepsuitje!

Grote groep?

Zijn jullie met meer dan 6 personen of wil je meerdere Escape Rooms spelen? Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hulp nodig?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze spannende Escape Rooms

Revenge of the General

Aantal personen: 4 – 6
Duur: 1 uur

Daar staan jullie dan! De generaal uit de koude oorlog haat de Westerse overheersing. Ze willen koste wat kost de wereldleider worden! Er komt een aanval op het Westen om de kracht te tonen, miljoenen doden… Maar: Jullie kunnen dit voorkomen!

Moeilijkheid: aanpasbaar
Wow-effecten: 9

Prijs per persoon

Vanaf 12 jaar: € 25,00
8 t/m 11 jaar: €20,00

Escape Room The Jungle

The Jungle

Aantal personen: 4 – 6
Duur: 1 uur

Wie kent de film Jumanji nog? Jullie spelen in deze groene Escape Room het verkeerde spel en jullie huis verandert in The Jungle. Jullie worden vertrapt door olifanten en jullie worden bekogeld door apen. Elk dier is jullie vijand! Speel slim, baan je een weg door de jungle en ontsnap!

Moeilijkheid: 8.5
Wow-effecten: 9.5

Prijs per persoon

Vanaf 12 jaar: € 25,00
8 t/m 11 jaar: €20,00

Escape Room De Bom

De Bom

Aantal personen: 4 – 6
Duur: 1 uur

Welke slechterik doet dit? Heel Nederland gaat eraan! Jullie kunnen dit voorkomen. Er zijn twee kamers en een bom. Werk in twee teams samen, maar toch ook apart. Alles draait om  communicatie. Het borrelt, het sist en ontploft bijna… Zijn jullie er bijna? Dan begint het pas!

Moeilijkheid: 4,0 – 10 (variabel)
Wow-effecten: 9.5

Prijs per persoon

Vanaf 12 jaar: € 25,00
8 t/m 11 jaar: €20,00

Escape Room gezin

Escape Room Gezin

Aantal personen: 4 – 6
Duur: 1 uur

Op zoek naar een perfect en origineel uitje voor het gezin? Een Escape Room spelen met je gezin is een geweldige ervaring waarbij een ieders kwaliteit tot zijn recht komt! Er zijn vier spelers vanaf 8 jaar nodig om de kamer goed op te lossen.

Moeilijkheid: 4,0 – 10 (variabel)
Wow-effecten: 9.5

Prijs per persoon

Vanaf 12 jaar: € 25,00
8 t/m 11 jaar: €20,00

Tip: Kijk de film voor extra beleving!

Boek je tijdens een uitje voor het gezin of een kinderfeestje Escape Room The Jungle? Dan is het een leuke tip om voorafgaand aan de escape de film Jumanji uit 1995 te kijken. Leuk voor een middagvullend programma en een ultieme speelervaring!

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons