Glowgolf Het Wilde Westen!

Glowgolf indoor

Glowgolf op Bussloo! In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, op onze prachtige locatie vlak langs het strand bij Multi Fun Bussloo vind je de meest originele Glowgolf area ooit! Met unieke special effects in het donker en ondersteund door blacklight heeft iedereen de leukste Glowgolf ervaring ooit!

Glowgolf Het Wilde Westen

Onze Glowgolf area is compleet gebouwd in de stijl van het Wilde Westen. Cowboys, indianen, dynamiet, hooibalen, een waterval (yes, met echt water!) en ook de hindernissen op de Glowgolf banen zijn volledig in thema. Beleef de spannendste avonturen in ons eigen Wilde Westen op Bussloo. Zet je hoed op, Cowboy! En speel the best match ever!

Glowgolf Kinderfeestje

Een superleuk en actief kinderfeestje! Glowgolf Het Wilde Westen is spectaculairder dan alle andere Glowgolf areas in Nederland. Door de costum made special effects ligt de moeilijkheidsgraad iets hoger. De baan is dus leuk, spannend en uitdagend. Hierdoor is een Glowgolf kinderfeestje voor kids die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 8/9 jaar.

Het Glowgolf kinderfeestje is heel goed te combineren met waterpret op Bussloo of bijvoorbeeld frisbeeën op de speelweide. Zo heb je in een handomdraai een middag vullend en bovendien super origineel programma! Bij al onze kinderfeestjes zit het smulpakket met spetterende afsluiter voor de jarige! Al onze kinderfeestjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en heerlijk schepijs toe, met een spetterende ijsfontein voor de jarige! Liever een waterijsje? Ook mogelijk!

Early Bird = Weekend Voordeel!

Na het succes van deze zomer, hebben we besloten de winterse vroege vogels in het weekend ook te trakteren op Early Bird voordeel!

Wanneer je start met Minigolf of Glowgolf om 10:15 uur, profiteer je van een leuke korting. Je speelt dan voor maar €9,- p/p! Leuk familie of vriendenuitje! Meer informatie of meteen reserveren? Dat kan hier!

Dagje uit naar Bussloo met Glowgolf

Glowgolf is geweldig om te doen. Maar het kan altijd leuker! Wat dacht je van een uniek en compleet verzorgd dagje uit naar Multi Fun? We bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten en leuke combikortingen! We ontvangen je graag in onze in Finse stijl gebouwde blokhut met uitzicht over het mooie meer van Bussloo. Gewoon een lekker dagje uit naar Bussloo met je gezin of vriendengroep. Of ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Of een net iets actievere bedrijfsborrel? Maak dan een combi van Glowgolf met bijvoorbeeld Lasergame of Pitch&Putt. Afsluiten kan met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman of één van onze andere arrangementen. Dit is slechts één van de vele opties. Bekijk vooral ook even onze Combideals. We denken graag met je mee, dus bel of e-mail gerust!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen

Vanaf 12 jaar: € 12,50
5 t/m 11 jaar: € 10,00
t/m 4 jaar: gratis

Kinderfeestje (vanaf 8/9 jaar): vanaf €15,00 per kind

Kinderfeest Lasergame&Glowgolf: vanaf €20,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons