Glowgolf Het Wilde Westen!

Howdy cowboys & girls! Go Glowgolf!

In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, op onze prachtige locatie vlak langs het strand bij Multi Fun Bussloo vind je de meest originele Glowgolf ruimte ooit! Door de unieke custom made special effects en doordat de kleuren gevoelig zijn voor blacklight, heb je bij Glowgolf Het Wilde Westen echt een unieke ervaring!

Het Wilde Westen

Onze Glowgolf ruimte is geheel gebouwd in de stijl van het Wilde Westen. Zo vind je er cowboys, indianen, dynamiet en bijvoorbeeld een waterval (yes, met echt water)! Ook de hindernissen op de banen zijn in thema. Daarom beleef je de spannendste avonturen in ons eigen Wilde Westen op Bussloo. Dus zet je hoed op, cowboy! Speel the best match ever!

Saloon Glowgolf

Kinderfeestje Glowgolf

Een aanrader! Doordat de special effects de moeilijkheidsgraad iets hoger maken, echter zorgt dit ook voor een leuke uitdaging. Een Glowgolf kinderfeestje is dus voor kids die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 8/9 jaar.

Bij onze kinderfeestjes is Smulpakket inbegrepen. Dit bestaat uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en een ijsje toe, met een spetterende ijsfontein voor de jarige! Liever een waterijsje? Kan!

Early Bird = Weekend Voordeel Glowgolf!

Na het succes van deze zomer, hebben we besloten de winterse vroege vogels in het weekend en op feestdagen ook te trakteren op Early Bird voordeel!

Wanneer je start met Minigolf of Glowgolf om 10.15 uur, profiteer je van een leuke korting. Je speelt dan voor maar €9,50 p/p! Leuk familie of vriendenuitje! Meer informatie of meteen reserveren? Dat kan hier!

Dagje uit naar Bussloo met Glowgolf

Wil je een compleet dagje uit naar Bussloo met bijvoorbeeld je gezin of vriendengroep, een leuk teamuitje of een actieve bedrijfsborrel? Afsluiten kan met een heerlijke Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman of één van onze andere arrangementen. Bij de Saté de Luxe krijg je heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en ook het dessert is inbegrepen. Bekijk vooral ook even onze Combideals. We zijn specialisten in maatwerk en denken dus graag met je mee, dus bel of e-mail gerust! Zo heb je binnen no-time een vrijblijvende offerte in je mailbox.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen

Vanaf 12 jaar: € 12,50
5 t/m 11 jaar: € 10,00
t/m 4 jaar: gratis

Kinderfeest (vanaf 8/9 jaar): vanaf €17,50 per kind

Kinderfeest Lasergame&Glowgolf: vanaf €22,50 per kind

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons