Voordeelkaarten

Kom je hier vaker?

Deze is in het speciaal voor onze vaste gasten! Maar… ben je dit nog niet? Lees ook dan vooral even verder.

Eenmaal geproefd van de sfeer en leuke activiteiten bij Multi Fun Bussloo, is er geen stop meer. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten waaronder onze absolute, populaire toppers Pitch&Putt, Minigolf en Glowgolf, vermaak je je altijd op Bussloo! Kom je vaker? Dan zijn onze Voordeelkaarten wellicht interessant voor jou.

Voordeelkaart Pitch&Putt

Deze Voordeelkaart biedt je een hele mooie korting op jullie 18 holes rondes Pitch&Putt. We schrijven “jullie”, want je mag met meerdere personen tegelijk gebruik maken van één Voordeelkaart. De Pitch&Putt Voordeelkaart mag je met maximaal vier personen per dag gebruiken. Goed voordeel toch?

Met de Pitch&Putt Voordeelkaart mag je in totaal twaalf keer 18 holes Pitch&Putt spelen.

Voordeelkaart Minigolf/Glowgolf

Minigolf is leuk! Zowel binnen als buiten vind je bij Multi Fun Bussloo twee prachtige banen in unieke stijlen. Buiten bevindt zich Minigolf USA, met uitdagende, amerikaanse stijl banen en een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. En binnen, daar zijn jullie welkom tussen de cowboys en indianen bij Glowgolf Het Wilde Westen.

Het mooiste naast het voordeel van de Minigolf/Glowgolf Voordeelkaart is dat je elke dag een andere activiteit mag kiezen! De kaart mag ingezet worden voor maximaal zes personen per dag. In totaal mag je met één kaart twaalf keer spelen.

Yes, ik wil een Voordeelkaart!

Gaan we regelen voor je! Je kunt jouw Voordeelkaart aanschaffen in het clubhuis van Multi Fun op Bussloo. Wil je graag dat we de kaart alvast voor je klaarleggen of heb je bijvoorbeeld nog een vraag over één van onze Voordeelkaarten? Neem dan gerust contact op.

De Voordeelkaarten hebben een onbeperkte geldigheidsduur.

Tip: Dit is een heel leuk cadeau voor vaste Multi Fun Bussloo gasten!

Kom je naar Bussloo om één van onze Voordeelkaarten op te halen? Dan raden we je aan om te parkeren op onze eigen parkeerplaats links vóór de slagbomen. De exacte locatie gegevens vind je op onze contactpagina.

Aantal personen

Pitch&Putt
Max. 4 personen per keer per kaart

Minigolf/Glowgolf 
Max. 6 personen per keer per kaart

Prijzen

12 keer Pitch&Putt €180,- voor 18 holes.
12 keer Minigolf USA/ Glowgolf Het Wilde Westen €125,-

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons