Iedereen is welkom bij Minigolf Club Bussloo

Iedereen is welkom bij Minigolf Club op Bussloo

In de hele wereld populair, maar Nederland blijft wat achter. Daar brachten Sietse van Zandvoort en Multi Fun Bussloo verandering in. Ze sloegen de clubs ineen en gingen voor een bruisende minigolf vereniging op Bussloo. Op Bussloo ligt immers de mooiste Minigolfbaan van Nederland volgens initiatiefnemer Sietse. Tienduizenden liefhebbers van Minigolf, vaak door de professionele spelers Adventure Golf genoemd, ontvangen ze ieder jaar op de prachtige locatie. Het enige wat nog miste is een echte Minigolf vereniging. En die is er sinds 2021. Bij de club is iedereen die van adventure golf houdt welkom. Wil je graag een keer komen kijken? Dan kun je terecht bij Sietse.

Eerste erkende wedstrijdbaan van Nederland

Gezond buiten bezig zijn is meer dan ooit aan de orde van de dag. Minigolf is een laagdrempelige en gezellige sport voor jong en oud. Over het hele land zijn er Minigolf clubs actief. Natuurlijk voor de gezelligheid, maar er worden ook vele wedstrijden georganiseerd. De 18 holes Minigolfbaan van Bussloo is de eerste door de Nederlandse Minigolf Bond erkende wedstrijdbaan. Een gezellige club vol uitdaging met een sportief karakter dus!

Word lid van deze bruisende club!

Als lid van Minigolf Club Bussloo speel je het hele jaar door wanneer je maar wilt voor één bedrag. Daarnaast worden er regelmatig clubmomenten georganiseerd, zoals de clubavond op maandag vanaf 18.30 uur en extra oefen ochtenden.

Een jaarlidmaatschap kost €135,-. per jaar. Wil je meer info of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Minigolf Club Bussloo begeleider Sietse. Ook met vragen kun je bij Sietse terecht!

Minigolf Club Bussloo is aangesloten bij de Nederlandse Minigolf Bond

Word nu lid!

Maar iets meer dan een tientje per maand!*

Prijzen (per persoon)

Lidmaatschap vanaf: € 135,- per jaar

Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kun je bij ons kopen of (extra voordelig in de voorverkoop) via de website van Leisurelands.

Uitslagen en foto’s

Bekijk hier de uitslagen van de laatste speeldag!

Bekijk hier de foto van het Adventure golf toernooi van 6 november 2022!

Dit zeggen onze gasten over ons