Bittergarnituur (koud/warm)

Gezelligheid en actie

Na zware inspanningen afsluiten met een heerlijk colaatje, (speciaal) biertje of wijntje is een natuurlijk een goede optie bij Multi Fun. Zware inspanningen is misschien wat overdreven, maar actie is er volop! Op onze unieke locatie worden gezelligheid en actie gecombineerd, waardoor ieder uitje top wordt. En bij gezelligheid hoort natuurlijk ook iets lekkers. Onze heerlijke bittergarnituur zal zeker passen bij een uitje met bijvoorbeeld de familie, het team of zelfs het hele bedrijf.

Lekkere mix

De bittergarnituur bestaat uit een heerlijke mix van koude en warme hapjes. Zowel klassiekers in de wereld der bittergarnituur, als trends van deze tijden.

  • Koud: Kaas, komkommer, frisse meloen met seranoham, gevulde eitjes, heerlijke worst, kaasstengels, zoete olijven en nootjes
  • Warm: Loempia’s met oude kaas, krokante garnalen, rundvleesbitterballen, gemarineerde kipstukjes en samosa.

Passend voor elke groep

Of je nou afsluit met een bittergarnituur of het juist inzet als pauzemomentje met een lekker drankje, het valt natuurlijk altijd in de smaak.

Met meer dan 20 activiteiten, zowel binnen als buiten, is zo’n pauzemomentje wellicht een goed idee. Als er meerdere activiteiten gespeeld worden, geniet je bovendien vaak van een aantrekkelijke prijs.

Zet je een bittergarnituur in als pauzemoment en ben je alsnog op zoek naar een lekkere afsluiter op dezelfde locatie? Dan is de Saté de Luxe wellicht een lekkere optie. Het vlees van de saté wordt verzorgd door de lokale gildeslager, Buurman Vleesch en Vis uit Twello. Bij dit arrangement zijn brood met heerlijke tapenades vooraf en een dessert inbegrepen.

Altijd welkom

Het lezen over bittergarnituur en alles wat er mogelijk is op Bussloo, smaakt vast naar meer. Ben je benieuwd of Multi Fun ook wat voor jouw uitje is? Kom gerust eens langs. Wil je graag een rondleiding en advies op maat? Maak een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Je bent van harte welkom!

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons