E-Chopper in Deventer huren kan hier!

E-Chopper in Deventer

E-Chopper in Deventer klinkt als de mooiste combi ever! Door de mooie natuur van Deventer en omstreken touren met je vrienden is heerlijk ontspannend en gezellig.  Omdat de E-Chopper elektrisch is, maakt hij haast geen geluid en kun je dus gezellig en veilig onderweg. Maak een mooie tour langs onder andere de IJssel met je E-Chopper in Deventer. Ga daarna nog een hapje en een drankje doen op het terras van ons multi-activiteitencentrum. Of geniet van één van de andere 20 activiteiten.

Mooie E-Tour op de E-Chopper in Deventer

Je kunt bij ons een E-Chopper huren en de E-Tour maken. We hebben een prachtige route voor je klaarliggen. De route is zo gemaakt dat je langs hele gezellige partners komt tijdens je E-Tour. Geniet van heerlijke gevulde koek van Bakkerij Bril. Of een taartje van Taartenbakkerij & Museum De Kribbe. Deze E-tour op de E-Chopper langs het randje van Deventer, staat garant voor genieten!

E-Chopper Deventer

Combideals

Ben je met een grote groep? Je kunt de Elektrische Steps ook gebruiken. Of één van de andere 20 activiteiten. Maak een combideal of doe het alle twee voor een middagvullend programma! Eerst touren en dan gezellig Minigolfen bijvoorbeeld kan ook. Escape Room te ontsnappen. En sluit de dag af met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman te Twello. Al met al maken we er een gezellige dag van.

 

E-Chopper in Deventer

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons