E-Chopper in Deventer huren kan hier!

Deventer in met E-Chopper

Een E-Chopper in Deventer huren klinkt mooi! Door de mooie natuur van Deventer en omstreken touren met je vrienden is heerlijk ontspannend en gezellig. Omdat de E-Chopper elektrisch is, maakt hij haast geen geluid en kun je dus gezellig en veilig onderweg. Maak een mooie tour langs onder andere de IJssel met je E-Chopper in Deventer. Je vertrekt vanaf onze locatie op Bussloo. Kom je terug van je tour, ben je welkom op onze prachtige terras met bovendien magnifiek uitzicht over het meer van Bussloo.

Mooie E-Tour op de E-Chopper in Deventer

Je kunt bij ons een E-Chopper huren en de E-Tour maken. We hebben een prachtige route voor je klaarliggen. De route is zo gemaakt dat je langs hele gezellige partners komt tijdens je E-Tour. Geniet van heerlijke gevulde koek van Bakkerij Bril. Of een taartje van Taartenbakkerij & Museum De Kribbe. Deze E-tour op de E-Chopper langs het randje van Deventer, staat garant voor genieten!

Combideals

Ben je met een grote groep? Je kunt dan de E-Steps ook gebruiken. Of één van de andere meer dan 20 activiteiten kiezen als bijvoorbeeld een gedeelte van je groep iets anders wilt doen. Maak gebruik van één van onze populaire Combideals en geniet van een topprogramma. Eerst toeren en dan gezellig Minigolfen bijvoorbeeld, het is allemaal mogelijk bij Multi Fun. Of probeer na je tour uit een Escape Room te ontsnappen, want die hebben we ook op Bussloo. De dag sluit je af met een lekker hapje op het terras. Ben je met een grote groep? Geniet dan bijvoorbeeld van een heerlijke Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman te Twello. Vooraf krijg je heerlijk brood met diverse tapenades en er is een dessert als afsluiter. Al met al maken we er een gezellige dag van!

 

E-Chopper in Deventer

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Minimale leeftijd: 16 jaar

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons