Evenementenlocatie

De veelzijdige evenementenlocatie in de regio

Dichtbij Apeldoorn, Deventer en Zutphen en een klein stukje rijden vanuit Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Twente vind je Multi Fun Bussloo. Nog geen vijf minuten vanaf de snelweg en je bent er al. Je bevindt je dan midden in de prachtige natuur. De verrassende locatie van Multi Fun aan het strand van Bussloo, zal iedereen verbazen door haar buitengewone ligging. Doordat er zowel activiteiten als horeca wordt aangeboden en er diverse verschillende ruimtes zijn voor bijvoorbeeld meetings, is het een zeer veelzijdige evenementenlocatie die bij vele gasten al jaren in de smaak valt. En misschien nog wel het fijnste van alles: niet reizen tussendoor, want alles vind je op één locatie!

Origineel en anders

Een presentatie, meeting of bijzondere bijeenkomst? Nergens vind je een originelere en anders dan anders locatie, doordat het zo divers is. Het overdekte (en verwarmde) terras kijkt uit over het mooie meer van Bussloo. Binnen zijn er diverse ruimtes waarin gasten ontvangen kunnen worden. Sommige ruimtes zijn ook samen te voegen voor grotere groepen.

Deze evenementenlocatie is niet alleen door de vele ruimte uniek te noemen. Aan de ene kant kan ontspanning en gezelligheid het thema zijn en aan de andere kant kan er naar keuze een dosis actie of bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit toegevoegd worden.

Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie of workshops met aansluitend een heerlijke lunch en daarna teambuilding in de vorm van de Escape Game rondom Bussloo.

Vele activiteiten op de evenementenlocatie

Met meer dan 20 binnen- en buiten activiteiten op en rondom de locatie zal elk evenement een geweldige unieke touch krijgen. Op de locatie vind je onder andere Pitch&Putt, Lasergame, Escape Rooms, Glowgolf, Levend Tafelvoetbal, de Veluwe Tour, Paintball 2.0 en Minigolf USA. Kortom, er is voor iedereen wel iets leuks te verzinnen.

Eten en drinken

Wanneer je Multi Fun boekt als evenementenlocatie, zal er ook goed met je overlegd worden over het eten en drinken. Bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en appelgebak. Of start je liever met bubbels? Ook dat is mogelijk.

Sluit je de dag ook graag af met eten? Dat kan ook op de locatie. Voor grotere groepen is de BBQ de Luxe met vlees van Slagerij Buurman Vleesch&Vis een aanrader. Er kan ook gekozen worden voor de populaire Saté, eveneens met vlees van de slager. Beide komen met heerlijke bijgerechten en brood met tapenades.

Uiteraard wordt er graag rekening gehouden met dieetwensen.

Welkom

Ben je benieuwd of Multi Fun op Bussloo ook voor jou de geschikte evenementenlocatie is? Je bent van harte welkom om eens langs te komen en een kijkje te nemen. We maken graag een afspraak met je om je alle mogelijkheden te laten zien en vrijblijvend advies te geven op basis van jouw wensen.

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons