Familieuitje in Gelderland

Centraal geleden in Gelderland

Centraal in Gelderland, tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, nabij de kruising A1-A50, ligt de prachtige 27 holes Pitch&Putt baan van Bussloo, maar ook nog andere activiteiten. Meer dan 20 in- en outdoor activiteiten welteverstaan. Dit maakt Multi Fun Bussloo adres voor een familieuitje in Gelderland!

Voor een leuk en gezellig familieuitje in Gelderland

Ook vanuit Arnhem en Amersfoort is Bussloo maar een half uurtje rijden. Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Multi Fun Bussloo. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. Veel families kiezen voor hun feestje de prachtige Pitch&Putt baan van Bussloo. Dé perfecte locatie voor een familieuitje in Gelderland. Ideaal is de ligweide voor het clubhuis. Tussen de activiteiten en het eten door kunnen de kinderen heerlijk voetballen en uitrazen op het strand, terwijl de volwassen gezellig kunnen bijpraten. We helpen je graag het leukste familieuitje in Gelderland te organiseren!

E-Chopper

Leuke activiteiten en heerlijk eten

Naast Pitch&Putt kun je op Bussloo ook terecht voor meer dan 20 andere in- en outdoor activiteiten tijdens je familieuitje. Bijvoorbeeld voor Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal. Daarnaast kun je een Elektrische Step of E-Choppers huren en Klootschieten tijdens je familieuitje in Gelderland! Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Combineer onze activiteiten met een heerlijke Lunch. Of kies voor het Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman uit Twello. Het liefst maken wij op basis van jullie wensen en het beschikbare budget een programma voor jullie op maat. Ook is het mogelijk dat kleine kinderen een ander programma volgen dan de volwassen, maar wel weer tegelijk terug zijn op het terras voor een hapje en drankje.

Vraag vrijblijven een offerte aan voor jullie familieuitje

Wil je meer weten of even overleggen? Je mag altijd even bellen of, nog makkelijker, het onderstaande offerte formulier invullen en dan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte!

Wil je nog even iets meer zien van ons bedrijf? Kom gerust eens langs. Ook op onze Instagram staan leuk plaatjes. Kun je alvast in de stemming komen 😉

Aantal personen

Minimaal 5 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons