Het Family Entertainment Center Apeldoorn biedt je het perfecte dagje uit!

Multi Fun Bussloo is het Family Entertainment Center gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, aan het prachtige meer van Bussloo. Multi Fun Bussloo ligt vlak bij de snelwegen en is daardoor ook van iets verderweg goed te bereiken. Even lekker eruit met jouw fam en funtastische dingen beleven? Je bent welkom bij ons op Bussloo!

Voor de leukste groepsuitjes!

Bij ons Family Entertainment Center kun je terecht voor een bedrijfsuitje, teamuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, vriendenfeest of kinderfeestje. Andere gelegenheid? Ook geen probleem hoor! Wij bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten om jullie groepsuitje succesvol, actief en gezellig te maken.

een greep uit ons aanbod:

Wij bieden meer dan activiteiten!

Wij helpen je graag met het organiseren van jullie perfecte dagje uit bij ons Family Entertainment Center op basis van specifieke wensen, budget en tijd.

Combineren jullie twee of meer activiteiten? Dan ontvangen jullie een aantrekkelijke combinatiekorting van ons. Altijd mooi meegenomen toch?

In de pauzes van de activiteiten of na afloop kunnen jullie heerlijk nagenieten op ons terras met een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo óf in één van onze horecaruimtes binnen.

Multi Fun Bussloo is bijna dagelijks geopend en zijn we niet open, dan doen we dit voor grote groepen vaak nog op aanvraag wel. We zijn de specialist inn groepsuitjes en denken graag met je mee. Bijna niets is voor ons Family entertainment Center te gek!

Maak je dagje uit compleet met een arrangement!

Om jullie uitje compleet te maken bieden wij ook mooie arrangementen, zoals een Combideal met het Satébuffet. Deze arrangement zijn goed te combineren met onze activiteiten. Het vlees komt van Gildeslagerij Buurman uit Twello. We bieden ook een kleine, simpele kaart met lekkere snacks en tussendoortjes. Deze kun je elke dag gewoon bestellen, zonder het van te voren bij ons Family Entertainment Center te reserveren.

Bekijk onze Combideals voor onze meest populaire arrangementen!

Aantal personen

Van 1 tot  150 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons