Glowgolf Update

Reserveren is mogelijk!

De nieuwste en enige Glowgolf in de omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen opent haar saloondeuren voor jou! Tijd voor een glowgolf update! Welkom in Het Wilde Westen cowboys en girls!

Onze glow-in-the-dark-variant van midgetgolf (ook wel minigolf genoemd) is van A tot Z zelf ontworpen en zit boordevol customised special effects. Zo is er een echte “jail” en een rivier (ja, met echt water) waarover je de golfbal moet spelen. Glowgolf Het Wilde Westen is zeer geschikt voor kids en volwassenen. Er is voldoende uitdaging voor iedereen en door het Wild West thema met bijbehorende sfeertjes die per baan verschillend zijn, is er voor ieder wat wil(d)s te vinden.

We zijn trots om je te kunnen vertellen dat de baan af is! Je bent welkom met je vrienden, familie, team of kinderfeestje. Wat we vertellen in deze Glowgolf Update is nog maar een kleine teaser van hoe leuk het in het echt zal zijn!

Reserveren kan al!

We hebben positieve reacties ontvangen op de try-outs. De komende periode kun je dus reserveren! Ook voor Glowgolf en Combiknaller kinderfeestjes.

Zodra je de houten trap richting Het Wilde Westen oploopt, ben je meteen in een andere wereld. De banen zijn spannend en uitdagend. De oplichtende muurschilderingen en unieke Wild West props maken de beleving compleet. Welke cowboy of cowgirl doet zijn gloeiende best om als nummer één te eindigen en wie belandt op het schavot?

Reserveren voor Glowgolf Het Wilde Westen kan hier!