Golfclinic in de buurt van
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Golfclinic op Bussloo: laagdrempelig, goedkoper en gezelliger!

Voor een Golfclinic in Apeldoorn,Deventer en Zutphen ben je welkom bij Multi Fun Bussloo. Het waarom is duidelijk: Laagdrempelig, goedkoper en bovendien gezelliger. Je kunt de clinic zo uitgebreid organiseren als je wilt.

Golfclinic met Golf Pro of Pitch&Putt spelen

De meeste gasten die komen voor een clinic, kiezen echter gewoon voor een leuke uitleg. We leggen alles uit en daarna kunnen jullie de baan op. Geen huur van clubs of ballen, gewoon gezellig met je groep bezig zijn. De afstanden zijn maar tot 70 meter. De blunders en succesjes volgen elkaar snel op. Sommige groepen willen het toch uitgebreider. Dan kunnen wij uiteraard de uitleg nog uitgebreider maken en zelfs één of meerdere Golfpro’s mee laten lopen met de nodige tips! Persoonlijke begeleiding is dus een optie.

Golfclinic

Complete dagprogramma’s mogelijk, tevens zijn wij een vergaderlocatie

De traditionele golfclinic met een Golf pro welke een uur aan het woord is. Dat kan dus beter en leuker! We bespreken de mogelijkheden graag met je. Daarnaast kun je de golfclinic perfect combineren met diverse arrangementen. Eerst vergaderen en dan een lekker Satébuffet met vlees afkomstig van Gildeslagerij Buurman. Of gewoon een lekker biertje met bittergarnituur. Graag vullen wij alle wensen voor je in.

Multi Fun Bussloo: voor de leukste Golfclinic van Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Aantal personen

Op aanvraag

Duur

Op aanvraag

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons