Leisure activiteit in Apeldoorn, Deventer of Zutphen?

Leisure activiteit in Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Vrijetijdsbesteding in een activiteitencentrum met diverse activiteiten is steeds meer gewenst. Zoek je een (groeps)activiteit of een compleet dagje uit? Bij Multi Fun Bussloo vind je meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten.

Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je onze schitterende locatie aan het mooie meer van Bussloo.

Voor- tijdens of na de door jouw geboekte activiteit(en) kun je op ons heerlijke terras genieten van het uitzicht over het meer van Bussloo onder het genot van een hapje en een drankje. Onze menukaart is om van te smullen! Tevens bieden wij voor groepen diverse buffetten, waaronder een BBQ i.s.m. Gildeslager Buurman uit Twello.

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Bijna elke leisure activiteit in Apeldoorn Deventer of Zutphen is mogelijk!

Voor elk soort feest dat je je kunt bedenken bieden wij mogelijkheden. Staat jouw gewenste programma of combinatie er nog niet tussen op onze website? Schroom niet en stuur een berichtje. Bijna alles is mogelijk! Klik hier voor het huidige aanbod spectaculaire, sportieve activiteiten! Wij combineren graag meerdere activiteiten met elkaar of met één van onze mooie arrangementen tot een passend programma! Samen met jou maken we graag een programma op maat.

Al met al heerlijke leisure activiteit in Apeldoorn, Deventer of Zutphen bij Multi Fun Bussloo. Meer weten? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

Aantal personen

4 – 18 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Kinderfeestje Escape Room

Wil je een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons