Matchplay competitie

Winnaars gefeliciteerd!

Pitch&Putt kan iedereen. En vaak raak je verslingerd. Zelfs zo verslingerd dat je lid wordt van de leukste club op Bussloo. Vandaag hielden wij de finaledag van de Matchplay competitie. Vanaf juni zijn de deelnemers bezig geweest om diverse wedstrijdjes te spelen, eerst in poulefase en later volgde de knock-out ronde.

Uiteindelijk bleven er 8 spelers over voor de finaledag. Normaal gesproken een garantie voor veel publiek alleen vandaag even niet i.v.m. de maatregelen vanuit het RIVM.

In de A-poule behoorden Rob Mittendorff, Steven Hissink, Remco Wilderink en Bas Heussen tot de beste vier spelers. In de halve finale versloeg Steven Rob met 1 up. Bas wist met 5 up met nog 4 holes te gaan, te winnen van Remco.

De finale ging dus tussen Steven en Bas, tevens nummer 1 en 2 van de strokeplaycompetitie. In deze finale zat werkelijk alles: Spanning, veel birdies en prachtige slagen. Na 18 holes was de stand nog steeds gelijk en gingen beide spelers de play-off in. Na 20 holes was de wedstrijd dan eindelijk beslist in het voordeel van Steven. Steven maakte een birdie waar Bas een 3 noteerde. In de strijd om het brons trok Remco aan het langste eind, hij versloeg Rob met 2up.

In de B poule ging de eerste halve finale tussen Frans Mattaar en Herman Flierman. Na 18 holes was er ook hier een gelijke stand en op de 1e play-off hole sloeg toe. De andere halve finale tussen Claudia Hutjes en Ton Otto werd op hole 18 beslist in het voordeel van Claudia.

Ook hier was de finale enorm spannend, Claudia wist echter na 18 holes te winnen van Frans en won zo voor het eerst de B-poule. De strijd om de derde plek werd gewonnen door Ton.

Op naar volgend jaar!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via Facebook MessengerInstagram chat, op telefoonnummer 0571 – 26 12 12 of via e-mail: info@ppgolf.nl