Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn heel veel in- en outdoor activiteiten!

Het Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn en omgeving

Multi Fun Bussloo is hét Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn en omgeving! Het is dichtbij Deventer en Zutphen, centraal gelegen aan het prachtige meer van Bussloo.

Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn

De locatie voor uw groepsuitje

Met meer dan 20 activiteiten en een prachtig terras aan het water is Multi Fun Bussloo de leukste locatie voor diverse in- en outdoor activiteiten.

Een greep uit ons aanbod:

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je uitje bij hét Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn bij Bussloo?

Als Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn en omgeving organiseren wij graag op basis van jullie wensen, budget en tijd jullie perfecte bedrijfsuitje, teamuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, vriendenfeest of kinderfeestje. Hierbij is het mogelijk meerdere activiteiten te combineren en aan te vullen met een van onze arrangementen, zoals ons Satébuffet. Het vlees van het Satébuffet komt van Gildeslager Buurman. Bekijk onze Combideals voor onze meest populaire arrangementen!

Hét Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn op Instagram

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer zien van ons? Kom gerust een keertje langs! Ook ben je welkom op onze Instagram account voor meer gezellige plaatjes.

Aantal personen

Van 1 tot 150 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons Multi-activiteitencentrum in Apeldoorn