Outdoor Lasergame

Outdoor Lasergame: Lasergamen op unieke locaties!

Nadat wij in 2017 zijn gestart met onze Lasergame The Next Generation op het in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen centraal gelegen Bussloo, bieden wij naast onze Indoor Lasergame ook Outdoor Lasergame aan! Outdoor Lasergame is een bijzondere variant op onze Lasergame in de 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Alle Lasergame varianten zijn zowel leuk en spannend om te spelen voor volwassen als kinderen. Veel effecten in de Next Generation zijn aan en uit te schakelen waardoor het bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje nooit te spannend wordt.

Lasergame

Waar speel je Outdoor Lasergame?

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk en wij garanderen dat ook dan de adrenaline door je lichaam stoomt! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die je zelf kiest.

Spelvarianten tijdens Outdoor Lasergame

De mogelijkheden van onze Lasergame zijn talrijk en uniek!

Afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers en je wensen bepalen wij de juiste spelvariant met jou. Wij gaan hierover graag met je in overleg. In vele gevallen zullen we toch aanraden om onze Lasergame: the Next Generation te boeken. Een beetje Outdoor Lasergame, want buiten ondergronds. Met iets minder weer zit je dan nog steeds goed!

Interesse in onze Outdoor Lasergame of indoor?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jou in overleg over je wensen en mogelijkheden.

Leuke Combideals

Kijk ook eens tussen onze Combideals voor hele aantrekkelijke combinaties van activiteiten met of zonder eten. Voor grotere groepen bieden we een topafsluiter in de vorm van een BBQ de Luxe of Satébuffet in samenwerking met Gildeslager Buurman uit Twello.