E-Step

Geniet van je vrijheid op een E-Step

Onze Elektrische Steps rijden maar liefst 25 kilometer per uur. De Kickbike Fat Max steps sturen met akelige precisie en iedereen kan deze gebruiken na een uitleg van 10 seconden! De vrijheid die je voelt terwijl je de meest prachtige routes kunt afleggen is ongeëvenaard. Net als de E-Choppers die we verhuren zal een tour op de E-Step je gegarandeerd een toffe dag bezorgen!

Ontdek de schitterende omgeving van Bussloo

Vanaf Multi Fun Bussloo hebben wij een prachtige route uitgezet. Onze E-Tour op de E-Step loopt langs het meer van Bussloo, door de bossen, via de Voorster Klei en de Wilpse Klei langs de IJssel en via de bossen weer terug naar Bussloo.

Voor de unieke afwisseling verhuren we aan groepen zowel E-Choppers als E-Steps tijdens een E-Tour.

Maak een mooie stadstocht op de E-Step door Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Ook kunnen wij een aantal prachtige stadsrondritten aanbieden. Dit is echter wel maatwerk en is alleen mogelijk op bepaalde dagen en tijden. Bijvoorbeeld een tour door het centrum van Apeldoorn, Zutphen of Deventer. Je ziet alle mooie plekken van deze steden! Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een stadsrondrit, stadstour, langer huren van de E-Step of een ander leuk idee voor jullie uitje.

Rijden met een groep op de E-Steps kunnen we uitbreiden met onze E-Choppers. Jullie kunnen onderweg ruilen en beide voertuigen ervaren. Zijn jullie met een grotere groep dan is er ook bijvoorbeeld de mogelijkheid de E-Tour te combineren met Pitch&PuttVoetgolf of Minigolf USA. Graag draaien wij dan samen met jullie een leuk programma in elkaar.

Heerlijke afsluiter van de E-Step tocht

Jullie hebben veel moois gezien onderweg en daar praten jullie vast graag nog even over na. Dit kan onder het genot van een lekkere borrel met bittergarnituur. Maar ook met een heerlijke Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman. Absoluut is dit een aanrader. Vooraf wordt heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd en na de Saté genieten jullie van een lekker dessert. Zo heb je heel gemakkelijk een leuk en bovendien lekker programma.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: 16 jaar
€ 29,50 voor 1,5 uur

€ 34,50 voor 2 uur

Andere programma’s op aanvraag

De E-Tour van 13.30 uur is alleen voor 1,5 uur te boeken

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons