Elektrische Step

Geniet van je vrijheid op een Elektrische Step

Onze Elektrische Steps rijden maar liefst 25 kilometer per uur. De Kickbike Fat Max steps sturen met akelige precisie en iedereen kan deze gebruiken na een uitleg van 10 seconden! De vrijheid die je voelt terwijl je de meest prachtige routes kunt afleggen is ongeëvenaard. Net als de E-Choppers die we verhuren zal een tour op de Elektrische Step je gegarandeerd een toffe dag bezorgen!

Ontdek de schitterende omgeving van Bussloo

Vanaf Multi Fun Bussloo hebben wij een prachtige route uitgezet. Onze E-Tour op de Elektrische Step loopt langs het meer van Bussloo, door de bossen, via de Voorster Klei en de Wilpse Klei langs de IJssel en via de bossen weer terug naar Bussloo.

Voor de unieke afwisseling verhuren we aan groepen zowel E-Choppers als Elektrische Steps tijdens een E-Tour.

Maak een mooie stadstocht op de Elektrische Step door Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Ook kunnen wij een aantal prachtige stadsrondritten aanbieden. Dit is echter wel maatwerk en is alleen mogelijk op bepaalde dagen en tijden. Bijvoorbeeld een tour door het centrum van Apeldoorn, Zutphen of Deventer. Je ziet alle mooie plekken van deze steden! Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een stadsrondrit, stadstour, langer huren van de Elektrische Step of een ander leuk idee voor jullie uitje.

Rijden met een groep op de Elektrische Steps kunnen we uitbreiden met onze E-Choppers. Jullie kunnen onderweg ruilen en beide voertuigen ervaren. Zijn jullie met een grotere groep dan is er ook bijvoorbeeld de mogelijkheid de steptocht te combineren met Pitch&PuttVoetgolf of Minigolf USA. Graag draaien wij dan samen met jullie een leuk programma in elkaar.

Heerlijke afsluiter van de Elektrische Step tocht

Jullie hebben veel moois gezien onderweg en daar praten jullie vast graag nog even over na. Dit kan onder het genot van een lekkere borrel met bittergarnituur. Maar ook een heerlijk Satébuffet met satéspiesen van Gildeslager Buurman is een aanrader.

Vanaf vrijdag 29 maart weer E-Choppers en Elektrische Steps

We willen jullie natuurlijk de ultieme E-Tour ervaring kunnen bieden en als het wat kouder wordt, lukt dat soms iets minder goed. Daarom ontvangen we jullie graag met warme, open armen bij ons op Bussloo voor alle andere activiteiten. Vanaf vrijdag 29 maart zijn de E-Tour voortuigen weer beschikbaar. Natuurlijk kunnen ze nu al gereserveerd worden!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: 16 jaar
€ 29,50 voor 1,5 uur

€ 34,50 voor 2 uur

Andere programma’s op aanvraag

De E-Tour van 13.30 uur is alleen voor 1,5 uur te boeken

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons