Nieuwe variant Paintball in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Gelblaster/Paintball 2.0!

Gelblaster/Paintball 2.0 is vergelijkbaar met Paintball en Lasergame, maar ook echt anders. Je schiet namelijk met gelblaster wapens. Raak en snel, maar geen blauwe plekken! De biologisch afbreekbare gelballen zijn anders dan verfkogels.

Nieuw en dus origineel als teamuitje, kinderfeestje of voor tijdens bijvoorbeeld een familiedag.

Hou je van stevige battles die hun weerga niet kennen? Deze activiteit is onze nieuwste! Gelblaster/Paintball 2.0 in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen bevindt zich op Bussloo bij Multi Fun Apeldoorn. Dichtbij de snelweg en binnen een half uurtje vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente. Ook met de fiets vanuit de Stedendriehoek ben je er zo!

Toegankelijke spelervaring

Gelblaster/Paintball 2.0 Outdoor wordt gespeeld op een speciaal ingericht speelveld midden in de wildernis van Bussloo. Een veld met schuilplaatsen, loopgraven, hoogteverschil en objecten die ervoor zorgen dat de battles immens worden.

De gelballen die tijdens de activiteit gebruikt worden schieten hard, maar komen minder hard aan dan bijvoorbeeld paintball verfkogels, wat zorgt voor een toegankelijke spelervaring. Gelblaster/Paintball 2.0 is zonder blauwe plekken dus!

Fijn om te weten: de munitie is inbegrepen. Je betaalt dus niets extra voor het aanvullen van de gelballen.

Teamuitje

Willen jullie echt eens wat anders doen tijdens jullie teamuitje? Dan is Gelblaster/Paintball 2.0 met gelblaster wapens dé optie! Het is leuk voor iedereen!

Combineer deze activiteit in een arrangement met bijvoorbeeld koffie en appelgebak (even lekker bijkletsen voordat jullie overgaan tot actie) of achteraf met een lekkere borrel met bitterballen. Willen jullie blijven eten? We bieden voor grotere groepen een heerlijke BBQ de Luxe of onze Saté de Luxe. Beide arrangementen worden geserveerd met vlees van de lokale Gildeslager. En een voorafje in de vorm van heerlijk brood met diverse tapenades en een lekker dessert mogen natuurlijk niet ontbreken.

Origineel kinderfeestje: Gelblaster/Paintball 2.0 met gelblaster wapens

Voor de iets oudere kinderen die een kinderfeestje willen organiseren is dit ook top! Vanaf tien jaar kan het gespeeld worden.

Aantal personen

Minimaal 12 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Minimale leeftijd is 10 jaar

Kledingadvies Gelblaster/Paintball 2.0

Tijdens deze activiteit kan kleding vies worden. Draag kleding met lange mouwen, bedekte benen (lange broek) en gesloten schoeisel. Trek voor de beste bescherming een hoodie aan of bestel onze nekbeschermer. De nekbeschermers kunnen gereserveerd worden tijdens het boekingsproces op onze website en mogen naderhand mee naar huis.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons