Saté de Luxe

Heerlijk genieten

Al sinds 2011 serveren wij deze klassieker voor groepen die blijven eten. Goed betaalbaar, niet culinair maar uiteraard wel echt heerlijk! Ben je klaar met je activiteit? Dan staat ons heerlijke brood op je te wachten met de tapenades van De Olijvenkoning. Daarna serveren wij onze wereldberoemde spiezen met kipsaté van Buurman Vleesch en Vis. De kipsaté wordt vergezeld door heerlijke salades, patatjes en aardappel wedges.

Een spetterend toetje mag natuurlijk niet ontbreken: we sluiten af met ons dessert: crème brûlée, brownies, cheesecake en slagroomsoesjes.

We vullen uiteraard elke dieetwens met smaak en liefde in!

Leuke activiteiten

Er is genoeg te doen bij Multi Fun op Bussloo. Enkele voorbeelden van populaire activiteiten zijn Pitch&Putt, Voetgolf, Glowgolf en er zijn maar liefst drie verschillende Escape Rooms. Voor hele grote groepen is ook de Escape Game een mega aanrader. Een interactieve Escape Room buiten in de omgeving rondom het meer van Bussloo. In combinatie met de Saté de Luxe als afsluiter, succes gegarandeerd!

Escape Game

Dichtbij

Vanuit Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente ben je er eigenlijk zo. Doordat Multi Fun centraal ligt, op het randje van de Veluwe is het vanuit al deze locaties snel te bereiken. Dus makkelijk bereikbaar, lekker eten én een heel mooi gebied pal aan het meer van Bussloo! Magnifiek uitzicht!

Welkom

Iedereen is welkom bij Multi Fun. Met je date, met je familie, je team of zelfs het hele bedrijf. We zijn de expert in teamuitje op maat. Wil je de locatie eens komen bekijken of het voor jouw teamuitje ook geschikt is? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact op voor een afspraak. We zullen dan onder het genot van een bakkie je wensen bespreken en je een vrijblijvende offerte bieden. Natuurlijk kun je ook een rondleiding krijgen.

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons