Tip van Bas!

Regelmatig geeft Bas nuttige en leuke tips met betrekking tot onze gezellige activiteiten, het lekkere eten en de fantastische programma’s. Bas is de eigenaar van het multi-activiteitencentrum dat zo’n 19 jaar begon met de mooiste Pitch&Putt baan van Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 20 verschillende activiteiten te vinden op de prachtige locatie pal aan het meer van Bussloo op de Veluwe. Met zoveel leuks te doen op één locatie is het soms beste handig om een tip te krijgen, toch? Wil je naar aanleiding van het lezen van de tips van Bas meer informatie? Je mag ons altijd een bericht sturen of even bellen!

Voor de vroege vogels

Pitch&Putt is een heerlijk begin van de dag. En bij ons profiteren de extra vroege vogels nog van een mooie korting ook. Dubbel goede start toch? Net zoveel holes spelen als je wilt, tussendoor een drankje en je hebt gemakkelijk een lekker relaxte en gezellige start van de dag met de Early Bird actie! 

Zoveel als je wilt

Ben je een ervaren speler? Kom dan voor de drukte uit en start meteen om 10.00 uur. Nog geen ervaring met Pitch&Putt? Dan geven we je van te voren graag een informatieve instructie. We vragen je om te reserveren om 10.00 uur. Je wordt dan begeleid en op weg geholpen door één van onze instructeurs. Het spelmateriaal is op de locatie aanwezig en bij de Early Bird prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.

Velen starten met koffie op ons gezellige terras met uitzicht over het mooie meer van Bussloo. Lekkerder wakker worden kan bijna niet. Vervolgens gaan ze voor de 1e 18 holes. Tussendoor wordt er vaak nog een drankje genuttigd om vervolgens nog twee keer hole 19 t/m 27 te spelen. Daarna wordt het langzamerhand tijd voor een voorzichtig 1e biertje of een lekker broodje. Prachtige start van een heerlijke dag als je het ons vraagt!

Pitch&Putt

Early Bird Minigolf of Glowgolf

Het is heerlijk om vroeg te beginnen met Pitch&Putt, maar ook Minigolf en Glowgolf zijn leuke activiteiten om de dag mee te starten. En ook voor deze activiteiten is er een Early Bird korting op zaterdag, zondag en feestdagen. Wil je hierover mee info? Check dan de pagina over Minigolf en/of Glowgolf.

Early Bird Glowgolf en Minigolf

Reserveren

Ben jij de vroege vogel die zich geroepen voelt om gebruik te maken van dit mooie aanbod? Je bent van harte welkom voor Pitch&Putt en dus ook Minigolf en Glowgolf. Reserveren voor de Early Bird is wel nodig. Dit kan via de pagina’s van één van de genoemde activiteiten op deze website of door contact op te nemen. We zien je graag snel genieten bij ons voor een gezellige activiteit en om te genieten van de mooiste zonsopkomst van de regio!

Deze tip van Bas is geschreven in de zomerperiode, maar ook in de winter is de Early Bird vanzelfsprekend beschikbaar en evenzo geweldig om van te genieten. Ieder seizoen heeft immers zijn charme. Van november tot april geniet je van de Pitch&Putt Early Bird actie vanaf 11.00 uur en van de Minigolf of Glowgolf Early Bird actie om 11.15 uur.

Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en dichtbij de snelwegen vanuit Zwolle, Arnhem, Amersfoort en Twente vind je de leukste en meest complete locatie voor een geweldige, actieve en gezellige dag uit. Welkom bij Multi Fun op Bussloo!