14 jaar Pitch&Putt

14 jaar Pitch&Putt!

Aanstaande dinsdag 27 augustus viert Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo haar veertienjarig bestaan met een feestelijke actie voor alle bezoekers die een potje Pitch&Putt komen spelen. Ook beginners zijn welkom.

Nieuwe uitdaging op Bussloo

Ruim veertien jaar geleden sloegen ondernemers Bas en Nathalie van Roosmalen een voor hun totaal nieuwe weg in. Zij, managementassistente en hij financieel adviseur, hadden de welbekende nieuwe uitdaging nodig. Bas, gek op spelletjes, zag op Bussloo de perfecte combinatie voor zijn liefde voor vermaak in de vorm van spellen al helemaal voor zich. Het ondernemersstel bouwde de par 3 golfbaan van grond af aan op. Door de natuurlijke omgeving op Bussloo een paar handjes te helpen met de aanleg van waterpartijen, bunkers en het planten van de geliefde treurwilgen van Bas, ontstond er een prachtige en ontspannen omgeving vol diversiteit aan natuurlijke elementen. Een sprookje voor iedereen die de golfsport een warm hart toe draag.

Van Pitch&Putt naar Multi-activiteitencentrum

Bas kreeg na enkele jaren opnieuw kriebels, want er moest voor iedereen iets leuks te doen zijn op Bussloo. Er werd een prachtige Minigolf USA baan aangelegd, opnieuw met het nodige respect voor de natuur. Prachtige bloemen en rotsen sieren de rand van het kleine strandje op Withagen. Ook een enkele palm is toegevoegd voor het ultieme vakantiegevoel.

Later kwamen er activiteiten bij als Levend Tafelvoetbal, Biljartgolf, Voetgolf, Klootschieten en Bubblebal.  Ook is het mogelijk elektrische steps te huren voor een tour rond Bussloo.

De laatste jaren is er hard gewerkt aan meerdere indooractiviteiten, welke het mogelijk maken ook tijdens slecht weer entertainment te bieden. Een voorbeeld hiervan is de 400 m2 grote ruimte van gekoppelde zeecontainers die onder de grond van Bussloo is gecreëerd. Hierin vinden de bezoekers een spectaculaire Lasergamestudio. Maar het lasergamespel kan ook op locatie worden gespeeld.

Ook zijn er in 2018 drie Escape Rooms bijgebouwd met ieder een eigen karakter. Door de hoeveelheid kamers te boeken voor zoveel kleine als grote groepen.

Nieuwbouw

In 2020 start er opnieuw een nieuwbouwproject. Het bekende houten clubhuis krijgt een ruime uitbouw aan de voorzijde waarin Oud Hollandse Spellen en een karaokeruimte geplaatst zullen worden. Er is dan voldoende ruimte voor de vele kinderfeestjes die geboekt worden bij het Multi-activiteitencentrum.

Voor iedereen

Het Multi-activiteitencentrum is uitgegroeid tot een entertainmentcenter waarin grote groepen worden voorzien van vermaak, inclusief een prima horeca-aanbod. Maar dagjesgasten zijn net zo welkom. Voor een activiteit of een relaxte middag op het terras met uitzicht over het meer van Bussloo, Bas en Nathalie willen er voor iedereen zijn. “Vanaf dag één is het hard werken geweest, maar de combinatie van ons leuke team en het plezier van de gasten geeft ons zoveel energie, dat we niet anders meer willen. We willen de sfeer hier het liefst met zoveel mogelijk mensen delen.” Vertelt Bas.

Wie jarig is trakteert

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo trakteert vanwege haar verjaardag op 27 augustus, de officiële startdatum van het bedrijf, alle Pitch&Putters op een korting op de greenfee van 50%. “En iedereen is welkom, want Pitch&Putt kan door iedereen gespeeld worden, dat is het mooie. Het lijkt ons de perfecte kans om bijvoorbeeld eens uit te komen proberen of je het leuk vindt om te doen. We hebben altijd voldoende instructeurs aanwezig om beginners het spel rustig uit te kunnen leggen.” Aldus Bas.

Toppositie in golfland

Leadingcourses, de Tripadvisor van Golfspelend Nederland, toont de Golfbaan op een nummer 17-positie van de 285 welke Nederland rijk is.Met een top 3 notering van de 36 Golfbanen in Gelderland mag de baan dankzij haar bezoekers zichzelf een toppositie toerekenen. Met name de combinatie van een lage greenfee (entreegeld), de goedverzorgde greens en gastvrij personeel springen er uit in de recensies van gasten.

Gasten die op 27 augustus willen spelen wordt gevraagd om van te voren te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@ppgolf.nl of te bellen naar 0571-261212.