Adventure Golf aan het meer van Bussloo

Adventure Golf, ook wel Minigolf genoemd, kun je spelen bij Multi Fun Bussloo. Gelegen middenin de Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen) op de Veluwe aan het prachtige meer Bussloo, is dit een prachtige locatie voor een potje Adventure Golf. Ook vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente zijn we goed bereikbaar.

Uitdagende baan voor iedereen

Onze baan heeft een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo en een prachtige tuin. Ook hanteren wij bij onze Adventure Golf een speciale puntentelling zodat de kinderen een eerlijke kans maken tegenover de volwassenen. Er is natuurlijk een mogelijkheid om een hole-in-one te slaan maar bij de meeste holes mag je blij zijn met een score van 2,3 of 4.

Kinderfeestje

Adventure Golf in de omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen is ook superleuk als kinderfeestje! Omdat we aan het prachtige meer van Bussloo liggen, is er bij lekker weer ook nog mogelijkheid om een duik te nemen. Na afloop van de activiteit is er natuurlijk een mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Hier is ons Smulpakket echt geschikt voor! Het Smulpakket bestaat uit: onbeperkt ranja, onbeperkt patat, een snack naar keuze en een ijsje toe Er zijn meerdere kinderfeestjes. De tip is de combiknaller: Adventure Golf (Minigolf) en Lasergame in één kinderfeestje!

Bedrijfsuitje of familiefeest

Een super leuk bedrijfsuitje of familiefeest kan natuurlijk ook bij ons! Adventure Golf (Minigolf USA) is hier een goed voorbeeld van. Maar wat ook leuk is om te doen is het combineren met een andere activiteit zoals Voetgolf of toeren op één van onze E-Choppers of E-Steps. Na afloop van de activiteit(en) is er natuurlijk een mogelijkheid om wat te eten en te drinken. De Saté de Luxe, mede mogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis, is echt een aanrader! Dit arrangement komt met heerlijk brood en tapenades vooraf en ook het dessert is inclusief. Wees niet bang om een e-mail te sturen of te bellen want we helpen je graag om je een topdag te bezorgen!

Minigolf Club Bussloo

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons