Alcoholvrij drankarrangement

Alcoholvrij drankarrangement

Alcoholvrij genieten op Bussloo

De vraag is er steeds meer en wij kunnen deze zeker beantwoorden. “Is er ook een alcoholvrij drankarrangement?” Vandaag daarom een beetje extra aandacht voor bier. Alcoholvrij bier in het speciaal. Bij Multi Fun Bussloo genieten groepen dagelijks van een gezellig en actief uitje. Aansluitend aan hun ronde Pitch&Putt of bijvoorbeeld de Escape Game wordt de BBQ de Luxe of het Sat├ębuffet (met vlees van de lokale Gildeslager) graag geboekt. Maar ook een verfrissend biertje of een lekkere borrel met bitterballen behoort tot de mogelijkheden. Er is naast diverse buffetten ook keuze uit diverse drankarrangementen, waaronder ons aanbod aan alcoholvrije dranken.

De laatste jaren mogen we steeds meer groepen niet alleen een gezellige dag bezorgen, maar groeit onder deze groepen ook de vraag naar een gezonde of verantwoorde dag. Actief bezig zijn, het gezellig hebben ├ęn verantwoord genieten van eten en drinken. Een steeds vaker gestelde vraag is dan ook: “Kunnen we ons teamuitje alcoholvrij organiseren?” En ons antwoord is altijd volmondig “Ja!”. Want fit en fun gaan bij Multi Fun Bussloo uitstekend samen.

Naast het totaal assortiment van Coca-Cola met daarin ook vele suikervrije drankjes, bieden wij een prachtig en wisselend assortiment met 0.0 bieren zoals Texel Schuumkoppe 0.0., Heineken 0.0., Amstel Radler 0.0 en Affligem Blond 0.0. Een mooi totaal aanbod waarin het iedere gast aan niets ontbreekt.

Ben je geïnteresseerd in een alcoholvrij drankarrangement voor tijdens jullie teamuitje of bedrijfsfeest? Geef het vooral aan als je contact met ons opneemt. Wij zorgen ervoor dat jullie groep het juiste assortiment aangeboden krijgt en jullie een heerlijke dag ervaren. Het enige wat jullie hoeven te doen is te proosten met elkaar.

Combideals met (alcoholvrij) drankarrangement

Inmiddels bieden we bij Multi Fun Bussloo meer dan 20! in- en outdoor activiteiten, waardoor er voor elke groep een passend programma te maken is. Onze leukste combinaties hebben we voor je opgesomd op onze website en noemen we de Combideals. Uiteraard kunnen al deze leuke deals ook gecombineerd worden met een alcoholvrij drankarrangement. Zullen we gauw proosten op Bussloo?