Beste baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Ben jij een gezellig, enthousiast en openminded en lijkt het je leuk om in de horeca- en recreatiesector te werken? Zoek je een baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer of Zutphen? Lees dan snel verder. Misschien hebben we een match!

Ben jij die leuke collega die wij zoeken?

Bij Multi Fun Bussloo draait het natuurlijk allemaal om het plezier van de gasten en daar kun jij voor zorgen. Het uitserveren van hapjes en drankjes op een gastvrije manier, spelinstructies uitleggen vol enthousiasme of met passie de lekkerste salades en broodjes bereiden in de keuken. In de keuken werken we trouwens samen met Gildeslager Buurman uit Twello. En zo hebben we nog meer partners en samen zorgen we ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. We zullen gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Super leuk en lekker afwisselend! Ben jij de juiste voor deze baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer of Zutphen? Solliciteer snel!

Daarnaast werk je in een leuk bedrijf gelegen aan een prachtige locatie en in een gezellig team met collega’s van alle leeftijden. We staan eigenlijk altijd wel open voor nieuwe collega’s die van hard werken houden en flexibel zijn in werkzaamheden en werktijden. Het aantal uren werk voor deze baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer of Zutphen gaan altijd in overleg. Wat in veel van onze functies wel belangrijk is, is dat je ook in de weekenden beschikbaar bent.

Stage

Ook een super toffe stage baan in de buurt van jouw locatie is mogelijk bij ons! Wij bieden het hele jaar door meerdere mogelijkheden voor een invulling van stageperiodes passend bij diverse opleidingen. Bij ons staan leren, eigen initiatief en ontwikkeling voorop. Ben je op zoek naar een  stage baan in de buurt van je woonplaats? We liggen centraal in de Steden Driehoek! Ben je gastvrij, sociaal, leergierig, flexibel en bovenal een teamplayer óf wil je dit jezelf graag eigen maken? Dan ben je bij ons van harte welkom. Stuur gerust een open sollicitatie of bel even voor meer informatie.

Jeugdteam deal

Ben jij op zoek naar een leuke variërende baan als fulltime/parttime medewerker of oproepkracht in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Neem dan vrijblijvend contact op met Nathalie en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Wil je weten of er op het moment een speciale vacature open staat? Die vind je hier.

Dit zeggen onze gasten over ons