Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

Multi Fun Bussloo beschikt over meer dan 20 in- en outdoor activiteiten, voor elk wat wils. Actief, gezellig, sportief relaxed, en humor. Een activiteit in combinatie met een vergadering, DJ, of een ludieke actie? Het kan allemaal bij Multi Fun Bussloo. Wij kunnen alles voor je regelen. We gaan graag in gesprek om de wensenlijst te bespreken en samen een fantastisch programma samen te stellen.

Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

  • Perfect centraal gelegen dichtbij de kruising A1/A50. Amersfoort, Twente, Arnhem en Zwolle is een maar een half uurtje verwijderd van het meer van Bussloo. Daarnaast ligt Multi Fun Bussloo midden in de Stedendriehoek.
  • Wij kunnen alles zelf verzorgen. De activiteiten, eten en drinken. Wil je echt je eigen cateraar meenemen of een eigen DJ of band, alles is mogelijk.
  • Bij grotere groepen is onze locatie exclusief af te huren.
  • Het activiteitenaanbod is uniek en hoogste niveau
  • Wij hebben 2x de missen terras top 100 gehaald
  • Maatwerk, meedenken en oog voor detail is bij ons de standaard.

Bedrijfsevent

Dagprogramma

Ons meest gekozen combideal blijft: ontvangst met koffie/thee en appelgebak, 18 holes Pitch&Putt spelen en vervolgens afsluiten met ons heerlijk Satébuffet. Het vlees wordt geleverd door Gildeslager Buurman te Twello. Dit programma is voor leuk, gezellig en lekker. Het Pitch&Putten duurt ongeveer 2,5 uur en na een korte instructie kan en mag iedereen de Pitch&Putt baan op.
Tijdens de activiteit is er genoeg tijd en ruimte om bij te kletsen met je collega’s. Ook met andere groepjes is gegnoeg contact, je ziet de successen, blunders en hilarische acties. Na afloop evalueren jullie de activiteit en kunnen jullie genieten van heerlijk eten.

 

Bedrijfsevent

Combinatie

Starten met een vergadering of presentatie tijdens jullie bedrijfsevent. Onze locatie beschikt over diverse vergaderruimtes met alle gemakken voorzien. Het meubilair kan gemakkelijk in de door jullie gewenste vergader- of presentatie opstelling worden klaargezet.

Steeds meer groepen kiezen voor een combinatiedeal voor het bedrijfsevent, teambuilding- of teamuitje. Voorafgaand het uitje sturen we een keuzeformulier van activiteiten op waarop collega’s zich kunnen inschrijven. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en bitterballen. Dit is slechts één van de voorbeelden, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd bespreekbaar. Activiteiten en gezelligheid én in te vullen zoals jullie dat willen!

Bedrijfsevent

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Activiteiten Vanaf: 1,5 uur

Prijzen

Op aanvraag!