Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

Multi Fun Bussloo beschikt over meer dan 20 in- en outdoor activiteiten, voor elk wat wils. Actief, gezellig, sportief, relaxed en humor zijn keywords voor de locatie. Een activiteit in combinatie met een vergadering, DJ, of een ludieke actie? Het kan allemaal bij Multi Fun Bussloo. Wij kunnen alles voor je regelen. We gaan graag met je in gesprek om jullie wensenlijst te bespreken en samen een fantastisch programma samen te stellen.

Bedrijfsevent

  • Perfect centraal gelegen, dichtbij de kruising A1/A50. Amersfoort, Twente, Arnhem. Zwolle is een maar een half uurtje verwijderd van het meer van Bussloo. Multi Fun ligt midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.
  • Wij kunnen alles zelf verzorgen. De activiteiten, eten en drinken, noem maar op. Wil je echter je eigen cateraar meenemen of een eigen DJ of band, alles is mogelijk.
  • Bij grotere groepen is onze locatie exclusief af te huren.
  • Het activiteitenaanbod is uniek en hoogste niveau.
  • Wij hebben twee keer de Misset terras top 100 gehaald.
  • Maatwerk, meedenken en oog voor detail is bij ons de standaard.

Pitch&Putt green

Dagprogramma

Onze meest gekozen Combideal blijft: ontvangst met koffie/thee en appelgebak, 18 holes Pitch&Putt spelen en vervolgens afsluiten met onze heerlijke Saté de Luxe. Het vlees wordt geleverd door Gildeslager Buurman te Twello. Vooraf wordt er heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd en aansluitend genieten jullie van een lekker dessert. Dit programma is leuk, gezellig en lekker. Het Pitch&Putten duurt ongeveer 2,5 uur en na een korte instructie kan en mag iedereen de Pitch&Putt baan op. Geen GVB nodig.
Tijdens de activiteit is er genoeg tijd en ruimte om bij te kletsen met je collega’s. Ook met andere groepjes is genoeg contact, je ziet de successen, blunders en hilarische acties. Na afloop evalueren jullie de activiteit en kunnen jullie genieten van heerlijk eten.

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Combinatie

Starten met een vergadering of presentatie tijdens jullie bedrijfsevent kan zeker. Onze locatie beschikt over diverse vergaderruimtes met alle gemakken voorzien. Het meubilair kan gemakkelijk in de door jullie gewenste vergader- of presentatie opstelling worden klaargezet.

Steeds meer groepen kiezen voor een Combinatiedeal voor het bedrijfsevent, teambuilding- of teamuitje. Voorafgaand het uitje sturen we een keuzeformulier van activiteiten op waarop collega’s zich kunnen inschrijven. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en bitterballen. Dit is slechts één van de voorbeelden, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd bespreekbaar. Activiteiten en gezelligheid én in te vullen zoals jullie dat willen!

Minigolf USA

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1.5 uur

Prijzen

Op aanvraag!