Bedrijfsfeest in de winter

Meer dan 20 activiteiten

Een Bedrijfsfeest in de winter organiseren is soms een aardige uitdaging. Iedereen wil tijdens een feest een beetje leuk voor de dag komen en het vooral ook niet koud hebben.

Naast Pitch&Putt, wat ook als bedrijfsfeest in de winter of late nazomer nog prima te doen is, hebben we meer dan 20 andere in- en outdoor activiteiten die jullie bedrijfsfeest tot een waar succes kunnen maken!

Centraal gelegen

Centraal gelegen midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Bussloo. Multi Fun Bussloo ligt pal aan het meer en biedt een werkelijk waar magnifiek uitzicht. Vanaf de snelweg ben je binnen 5 minuutjes in de prachtige, natuurlijke omgeving. Een perfecte en unieke locatie voor jullie bedrijfsfeest in de winter. Ver weg? Zwolle, Arnhem en amersfoort liggen op een half uur rijden. Je bent er echt zo!

Ruimte voor meer dan 250 personen

Alle activiteiten vind je op en rond onze locatie. Zo speel je de Escape Game rond het meer van Bussloo, maar kun je eventueel ook naar het centrum van één van onze buurtsteden.

Wil je lekker op Bussloo en binnen blijven, dan ook is er keuze genoeg. Binnen hebben we maar liefst drie!! verschillende Escape Rooms (grote groepen kunnen battlen met meerdere kamers tegelijk), Lasergame, Glowgolf Het Wilde Westen en het succesnummer voor elk Bedrijfsfeest in de winter: Oud en Nieuw Hollandse Spellen! Supergezellige spellen met, als je wilt, een drankje en bitterballen tussendoor.  Ook de Pubquiz, met live quizmaster, is een hele leuke tip voor een Bedrijfsfeest in de winter!

Horeca aanbod bedrijfsfeest in de winter

Natuurlijk moet er aan de inwendige mens ook worden gedacht tijdens jullie Bedrijfsfeest in de winter. Met een uitgebreid horeca aanbod, zoals heerlijk (speciaal) bier, lekkere wijnen en fingerfood én samenwerkingen met diverse horecapartners komt het helemaal goed.

Een aanrader is onze Winter BBQ met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello.

Combideals

Omdat de keuze zo groot is, hebben we je het wat makkelijker gemaakt. We hebben onze populairste arrangementen voor je benoemd onder onze Combideals. Misschien zit hier wat voor jouw Bedrijfsfeest in de winter tussen? Zo niet, bel of mail gerust. We zijn specialist in programma’s op maat en denken graag met je mee.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons