Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

De locatie voor een perfect bedrijfsfeest in Midden/ Oost Nederland is Multi Fun Bussloo! Prachtig aan het meer gelegen. Groepen van 2 tot 500 gasten zijn van harte welkom.

Bedrijfsfeest

Geheel verzorgd

Bedrijfsfeesten met een actief tintje geheel verzorgd is onze specialiteit. Er zijn altijd zoveel mogelijkheden. Wij luisteren graag naar de wensen. Wat voor een bedrijf zijn jullie? Wat willen jullie? Welke budget hebben jullie? Wat zijn de eetwensen? Het totaal ontzorgen van een fantastische dag is ons doel.

Bedrijfsfeest

Uniek locatie

De laatste jaren zijn wij enorm gegroeid door de enorme vraag naar bedrijfsfeesten. Eerste was onze werkgebied Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Door onze unieke ligging, service en aanbod is dit geheim uitgelekt en komen steeds meer bedrijven uit ook Amersfoort, Arnhem, Zwolle, Kampen, Rijssen en Barneveld.

Bedrijfsfeest

Breed aanbod activiteiten

Ons brede aanbod met activiteiten spreekt de meeste groepen enorm aan. Sommige collega’s willen de grenzen opzoeken met Levend Tafelvoetbal en Gelblaster/Paintball 2.0 of Lasergamen. Anderen willen relaxed Minigolfen of Pitch&Putten. Weer anderen zoeken meer de humor met de Pubquiz of Escape Game. Ook de Veluwe Tour is voor grote groepen het overwegen waard. We hebben meer dan 20 opties en deze zijn ook nog te te combineren. Combineer een van onze activiteiten met bijvoorbeeld met bitterballen of de heerlijke Saté de Luxe. Het vlees afkomstig van  Gildeslager Buurman te Twello. En vooraf geniet je van heerlijk brood met diverse tapenades en aansluitend een lekker dessert. Met het eten zit het dus ook goed!

bedrijfsfeest

Maatwerk

Bussloo ligt zeer centraal dichtbij de kruising A1 en A50 op de grens van Gelderland en Overijssel. Wil je een bedrijfsfeest op maat, indoor en/of outdoor en zomer of winter. Wil je een feest met al je collega’s om jaren over na te praten. Onze koffie is heerlijk, graag nodigen we je uit voor een bakkie en een goed gesprek.

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur
Vergaderen in combinatie met een teambuildingsactiviteit?

Dagvullend programma

Vergaderen, lunchen, activiteit, borrel. Volledig op maat gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons