Bedrijfsuitje Apeldoorn:
Welkom op Bussloo!

Veel bedrijfsuitjes komen uit Apeldoorn

Een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren is goed te doen in de prachtige omgeving van Apeldoorn. Vooral als je nog net iets verder kijkt. Multi Fun Bussloo is gevestigd aan de ‘Apeldoornse’ kant van Bussloo. Daardoor is de locatie slechts tien minuten rijden vanuit het centrum. Maar ook is de locatie door de centrale ligging goed bereikbaar vanaf Arnhem, Deventer, Amersfoort, Twente en Zutphen. Eenmaal de snelweg af, is het slechts een paar minuten rijden en je bent op het heerlijke Bussloo!

Bedrijfsuitje Apeldoorn: met Pitch&Putt

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Onze 1e activiteit, Pitch&Putt, is nog steeds één van de ultieme favorieten tijdens een bedrijfsuitje. De combinatie van de mooie natuur van Apeldoorn en omstreken, de prachtig aangelegde greens en lekkere horeca, zorgt voor een topdag op de green met het team. Er zijn 27 holes met ieder eigen uitdagingen in vorm van waterpartijen, bunkers en bomen. Pitch&Putt kan na een korte instructie door iedereen gespeeld worden. En tussendoor praten jullie natuurlijk lekker bij.

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn?

Op basis van jullie wensen, tijd en het budget stellen we graag een leuk programma samen.

De activiteiten en arrangementen voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn zijn zeer veelzijdig. Je kunt ze zelf samen stellen of wij kunnen de groep daarin compleet ontzorgen. Je kunt kiezen uit onder andere: Minigolf USAVoetgolfLevend Tafelvoetbal, een E-Tour op E-Steps of E-Choppers, Glowgolf, Gelblaster/Paintball 2.0 en Lasergame: The Next Generation. Voor grote groepen is de (City) Escape Game een echte aanrader!

Deze outdoor variant op de Escape Rooms is een hilarische en interactieve strijd in voor teams tijdens een bedrijfsuitje. Dit spel kan zowel in de stad als rondom Bussloo gespeeld worden. Wil je in Apeldoorn, Deventer of Arnhem spelen? Dan ontvangt onze instructeur je op één van onze partnerlocaties in het centrum.

Escape Game Bedrijfsuitje

Ook de Veluwe Tour is heel geschikt en leuk als teamuitje voor grotere groepen.

Speel Lasergame of Gelblaster/Paintball 2.0 op een unieke locatie in de buurt van Apeldoorn: het ideale uitje tijdens de wintermaanden!

Lasergame: The Next Generation en Gelblaster/Paintball 2.0 zijn twee van onze ideale activiteiten voor de wintermaanden! De maar liefst 400 m² grote ruimte met ondergrondse zeecontainers voorzien van twee gave doolhoven is episch. Met de vele custom made Special Effects hebben we de volgende stap gezet en wordt de strijd spectaculairder dan ooit! Paintball 2.0 kan overigens ook buiten op het speciaal aangelegde speelveld gespeeld worden. Dus het is niet alleen in de winter leuk.

Lasergame

Bedrijfsuitje Apeldoorn: combineer onze leuke activiteiten met heerlijk eten!

Combineer onze activiteiten met de heerlijkste buffetten, waaronder onze Saté de Luxe of de (winter) BBQ de Luxe. Het vlees is afkomstig van Gildeslagerij Buurman te Twello. Beide arrangementen bieden heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en een lekker dessert als afsluiter.

Bekijk vooral ook even de Combideals voor onze meest populaire arrangementen!

Escape Game

Bedrijfsuitje Apeldoorn? Welkom bij Multi Fun Bussloo: voor het leukste bedrijfsuitje in de buurt van Apeldoorn!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons