Bedrijfsuitje in Gelderland

Welkom op Bussloo!

Bedrijfsuitje in Gelderland organiseren? Je bent welkom op Bussloo voor jullie teambuildings-activiteit, bedrijfsborrel, teamuitje… eigenlijk voor elk soort actief en gezellig uitje met jullie groep! Zoek je specifiek een Bedrijfsuitje in Gelderland? Dan ben je dus van harte welkom bij Multi Fun! Onze locatie is gelegen aan de “Apeldoornse zijde” van Bussloo vlak naast het strand van Withagen. Tijdens je verblijf heb je een prachtig uitzicht op een wonderschone omgeving. Ons terras aan de voorzijde biedt een werkelijk waar magnifiek uitzicht over het meer.

De centrale ligging van ons multi-activiteitencentrum, vlak bij de A1, maakt het een perfecte activiteiten locatie voor heel Nederland. Een Bedrijfsuitje in Gederland, met perfect centraal bereik in geschikt voor groepen van Den Helder tot Maastricht! Bij wijze van spreken dan. Kom je van de richting Arnhem, Amersfoort, Twente? Het is dichterbij dan je denkt.

De perfecte locatie voor jullie Bedrijfsuitje in Gelderland

Sandd, Monuta, Centraal Beheer, Belastingdienst en vele anderen gingen jullie met tevredenheid voor tijdens hun bedrijfsuitje in Gelderland. Door de ruim opgezette locatie en de diverse in- en outdoor activiteiten is Multi Fun Bussloo uitermate geschikt voor grote groepen. Maar ook kleinere groepen zijn uiteraard van harte welkom. We maken graag een programma op maat, speciaal voor jullie! We denken graag met je mee over de geschikte activiteit(en), het eten, reistijd, etc. Bijna niets is ons te gek!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons doel is om iedereen een onvergetelijke dag vol sportiviteit, ontspanning en plezier te bezorgen. Op basis van jullie (speciale) wensen voor jullie bedrijfsuitje in Gelderland, de gewenste tijdsduur en het budget stellen wij je graag een mooi programma voor.

De mogelijke activiteiten en arrangementen voor een bedrijfsuitje Gelderland bij ons multi-activiteitencentrum op Bussloo zijn verrassend veelzijdig. Bijna vijftien jaar geleden begonnen met Pitch&Putt en inmiddels uitgegroeid naar een multi-activiteitencentrum met meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten!

Je vindt bij ons onder andere Gelblaster/Paintball 2.0, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Tevens leuk is de Veluwe Tour en de bijvoorbeeld (City) Escape Game! Een hilarische variant op de Escape Rooms en uitermate geschikt voor grote groepen. Op onze locatie vind je naast bovenstaande activiteiten ook maar liefst drie Escape Rooms. Voor grote groepen dus ook een mogelijkheid om tegelijk te spelen! Toeren tijdens je bedrijfsuitje in Gelderland kan op onze E-Steps en E-Choppers.

Glowgolf Het Wilde Westen is tevens een echte aanrader. Door de uitdagende, anders dan anders banen, welke bovendien voorzien van special effects, is Glowgolf een activiteit die voor iedereen leuk is om te spelen.

Saloon Glowgolf

Heerlijk eten na jullie activiteit!

We bieden de mooiste buffetten, waaronder de Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. Vooraf heerlijk brood met tapenades en een dessert als afsluiter. En ja, ook in de winter kun je op Bussloo terecht. Ons verwarmde, overdekte terras met uitzicht over het mooie meer van Bussloo is een geweldige culinaire ervaring! Binnen in het clubhuis is ook voldoende ruimte voor grote groepen.

Bekijk onze Combideals voor onze meest populaire en heerlijk combi’s tijdens jullie bedrijfsuitje in Gelderland!

Multi Fun Bussloo: Voor het leukste bedrijfsuitje in Gelderland!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of neem contact op!

Dit zeggen onze gasten over ons