Bedrijfsuitje in Zutphen?
Kom naar Bussloo!

Steeds meer bedrijfsuitjes komen uit Zutphen en Warnsveld

Een bedrijfsuitje in Zutphen zoeken is nog best een uitdaging. Maar als je eenmaal Bussloo kent, niet meer. Zutphen en Warnsveld liggen op vijftien minuten rijden van onze locatie. Je kunt eenvoudig de Zutphenseweg afrijden. Bij de derde rotonde sla je dan rechtsaf en na een kilometer ga je nogmaals rechts. Welkom bij Multi Fun Bussloo! Een bedrijfsuitje in Zutphen haar mooie omgeving staat garant voor actie en plezier.

Centraal, direct aan de A1 en de A50

Het mooie van onze locatie is dat het gelegen is midden tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Dit is de welbekende Stedendriehoek. De prachtige plaats Zutphen is de poort van de Achterhoek, een artistieke stad met veel kunstenaars. Een inspirerende plek voor een bedrijfsuitje. De omgeving van Bussloo sluit hier prachtig bij aan. Wil je in Zutphen blijven? Check dan eens de City Escape Game!

Bedrijfsuitje in Zutphen

Bedrijfsuitje in Zutphen of omgeving: De keuze is reuze!

We bieden inmiddels vele activiteiten zoals Pitch&Putt, Minigolf, E-Choppers en Glowgolf. Neem gerust een kijkje op onze website. Door het uitgebreide aanbod en de Combideals, zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Is dit onverhoopt niet het geval? Of heb je specifieke andere wensen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Bijna niets is onmogelijk!

 

Voor ieder budget een geschikt uitje

Het Bedrijfsuitje in Zutphen sluit je natuurlijk af met lekker eten. Neem als voorbeeld het Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak je feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke, enzovoort. Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee voor het voor jullie perfecte bedrijfsuitje in Zutphen en omgeving.

Voor het leukste bedrijfsuitje in Zutphen kom je naar Multi Fun Bussloo!

Bedrijfsuitje in Zutphen op Instagram

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Je mag natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte of advies aanvragen. Mail of bel gerust. Een leuke tip is om onze Instagram account nog even te bezoeken. Hier vind je veel info met gezellige afbeeldingen over al onze activiteiten!

 Bedrijfsuitje in Zutphen

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of neem contact op!

Dit zeggen onze gasten over ons