Bedrijfsuitje in Zutphen?
Welkom bij Multi Fun Bussloo!

Steeds meer bedrijfsuitjes komen uit Zutphen en Warnsveld

Een bedrijfsuitje in Zutphen zoeken is nog best een uitdaging. Maar als je eenmaal Bussloo kent, niet meer. Zutphen en Warnsveld liggen op vijftien minuten rijden van onze locatie. Je kunt bovendien eenvoudig de Zutphenseweg afrijden. Vanaf de snelweg zijn we ook goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort. Twente is ook niet ver weg. Omdat er bij Multi Fun Bussloo meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te vinden zijn, zal niemand zich vervelen!

Centraal, direct aan de A1 en de A50

Met aan de ene kant Apeldoorn en aan de andere kant Zutphen en Deventer, zijn we snel en goed bereikbaar. Ook vanuit Amersfoort is het bovendien goed te doen. Je bent er zo!

En eenmaal aangekomen in de schitterede omgeving, rest je nog één ding: genieten!

Minigolf USA

De keuze is reuze tijdens jullie Bedrijfsuitje

We bieden inmiddels vele activiteiten zoals Pitch&Putt, Minigolf USA, E-Choppers, Gelblaster/Paintball 2.0, Lasergame en Glowgolf. Neem gerust een kijkje op onze website. Door het uitgebreide aanbod en de Combideals, zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Is dit onverhoopt niet het geval? Of heb je specifieke andere wensen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Bijna niets is onmogelijk! We denken daarom graag met je mee.

Voor grote en minder grote groepen

Alhoewel je in je eentje ook welkom bent bij Multi Fun Bussloo, is samen toch ook vaak wel leuker. Alle groepsgroottes zijn welkom. Een echte aanrader voor grotere groepen is het spelen van de interactieve en bovendien hilarische (City) Escape Game. Deze game is een outdoor variant op Escape Rooms en wordt gespeeld in teams rondom Bussloo of in een stad naar keuze. Gewapend met tablet gaan jullie op zoek naar GPS punten met daarin verstopte puzzels, raadsels en foto opdrachten. Kortom: entertainment to the max met een tikkie competitie tussen de teams.

Ook heel leuk om met een grote groep te doen is de nieuwe Veluwe Tour!

Voor ieder budget een geschikt uitje

Het Bedrijfsuitje in Zutphen sluit je natuurlijk af met lekker eten. Bijvoorbeeld met het Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. Vooraf is er heerlijk brood met diverse tapenades en natuurlijk mag het dessert ook niet ontbreken.

De duur van het programma kan een paar uur zijn, maar ook dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij bovendien in. Maak je feest compleet met Live muziek, een DJ en noem maar op. Alles is bespreekbaar voor het voor jullie perfecte bedrijfsuitje in Zutphen en omgeving.

BBQ

Voor het leukste bedrijfsuitje in de omgeving van Zutphen kom je naar Multi Fun Bussloo!

Bedrijfsuitje in Zutphen op Instagram

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Je mag natuurlijk ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Mail of bel gerust. Een leuke tip is om onze Instagram account nog even te bezoeken. Hier vind je veel info met gezellige afbeeldingen over al onze activiteiten!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of neem contact op!

Dit zeggen onze gasten over ons