Betaalbaar schoolreisje op Bussloo

Schoolreisje van A tot Z geregeld!

Vorig jaar kwam in het nieuws dat de schoolreisjes bijna onbetaalbaar zijn geworden. Dat kan ook een beetje anders. Wie herinnert zich niet de laatste dagen op zijn/ haar lage school? Het afsluiten van een geweldige periode in het leven. We helpen graag een handje mee!

Multi Fun Bussloo ligt in de gemeente Voorst en is dus goed bereikbaar op de fiets vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen. De afgelopen jaren komen zowel kleine als ook grote groepen kinderen voor hun schoolreisje naar ons. Bij de grote schoolreisjes maken wij echt een programma op maat met allemaal doordraai activiteiten. Met keuze uit vele gave en sportieve activiteiten gelegen aan het mooie meer van Bussloo ben je voor schoolreisjes bij Multi Fun Bussloo aan het goede adres. We hebben reeds vele leerlingen mogen verwelkomen!

Pitch&Putt

Programma schoolreisje

Je kunt bij ons onder andere Glowgolfen en Lasergamen. Maar er is ook Minigolf en vele andere activiteiten. En je bent op Bussloo, dus met een voetbal of met heel lekker weer een verfrissende duik in het meer van Bussloo, heb je het schoolreisje helemaal compleet. De schoolreisjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en een ijsje toe.

Saloon Glowgolf

Voorbeeld programma:

Een programma waarvan wij weten dat het enorm aanslaat is het volgende:

  • Lekker op de fiets naar Bussloo
  • Ontvangst met ranja
  • Kiezen uit Minigolf USA, Glowgolf en/of Lasergame
  • Patatjes met een snack, ranja en een lekker ijsje
  • Zwemmen, voetballen en andere strandspelen

Minder weer?
Dat is bij Multi Fun Bussloo geen enkel probleem. Activiteiten als Glowgolf en Lasergame zijn binnen. We kunnen het buitenprogramma zonder moeite aanpassen naar deze activiteiten.

Jullie schoolreisje volledig op maat

Uiteraard is dit maar een voorbeeld, het liefst helpen wij mee om jullie schoolreisje samen in te vullen. Daarin houden we rekening met wensen, beschikbare tijd, budget, leeftijd en eventuele dieetwensen. Bij vragen helpen wij jullie graag verder!

 

 

Vragen over het schoolreisje? Dat kan via info@multifunbussloo.nl  of telefonisch op 0571 – 26 12 12.