Bowlen in
Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Bowlen of toch..?

Je kunt zeker gaan bowlen in Apeldoorn, Deventer of Zutphen. En we zijn het met je eens, bowlen is gewoon leuk en blijft leuk. Ben je op zoek naar iets originelers? Dan moet je bij ons zijn op Bussloo zijn. Binnen een kwartiertje rijden van bijna alle plaatsen ligt de locatie voor de leukste uitjes als alternatief van bowlen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen! Inwoners van Apeldoorn, Zutphen en Deventer weten ons zeer goed te vinden als alternatief voor bowlen. Maar ook uit omgeving Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Twente is het de moeite waard. Omdat we zoveel andere leuke activiteiten hebben. We zitten bovendien dichterbij dan je denkt!

Veel verschillende activiteiten

In plaats van bowlen kun je genieten van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn Pitch&Putt, Lasergame, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Voetpool. Daarnaast kun je een E-Step en E-Choppers huren. Of wat dacht je van Klootschieten, waarmee je een leuke tour rond Bussloo maakt. Glowgolf Het Wilde Westen is ook super om te beleven! Voor de leukste personeelsfeestjes, familie-uitjes en teamuitstapjes ga je dus niet zo snel meer bowlen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen als het aan ons ligt.

Multi Fun Bussloo: Het alternatief voor bowlen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Een programma voor jullie op maat

Ben je op zoek naar een middagprogramma of zelfs dag vullend entertainment? Bel of mail ons gerust, want we stellen graag een leuk programma voor jullie samen. Er zijn diverse Combideals, maar het is ook mogelijk om een ander programma samen te stellen. De Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman te Twello is een aanrader. Vooraf krijg je heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd. Uiteraard hoort nagenieten met een dessert (inclusief bij de Saté de Luxe) op ons schitterende terras met uitzicht op het mooie meer van Bussloo erbij! Bowlen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen blijft leuk, maar wij bieden je het leukste alternatief!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons