Bowlen in de vakantie

Een keer wat anders dan bowlen in de vakantie?

Bowlen is leuk! Vakantie is leuk dingen doen samen. Wil je echt iets anders dan bowlen in de vakantie? Welkom bij Multi Fun Bussloo, met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten ben je voor een gezellig en actief vakantie uitje bij ons aan het perfecte adres. Gelegen midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Bij ons draai alles om plezier voor het hele gezin.

Minigolf in de vakantie!

Als je op zoek bent naar iets anders dan bowlen in de vakantie, dan is er bij Multi Fun Bussloo genoeg te beleven. We bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten aan die staan voor gezelligheid. Stel je voor: samen met je gezin een parcours van 18 holes vol uitdagende hindernissen voltooien, terwijl je geniet van de prachtige tuin en het uitzicht over het meer Bussloo. Minigolf is de zomerhit en leuk voor iedereen.

Uniek op Bussloo!

Wat dacht je met slecht weer van een potje Glowgolfen! Wil je iets unieks proberen? Dan is Glowgolf de perfecte keuze. Stap in een wereld van fluorescerende kleuren en neonverlichting terwijl je je weg baant door een meeslepende baan in het thema Het Wilde Westen. Cowboys, indianen, dynamiet, hooibalen, een waterval en ook de hindernissen op de Glowgolf banen zijn volledig in thema. Glowgolf is een de ervaring voor zowel jong als oud. De perfecte activiteit als je wat anders wil doen dan bowlen in de vakantie.

In plaats van bowlen in de vakantie

Onze Voetgolf is plezier voor iedereen en een ronde Pitch&Putten! Dat is het vakantieuitje voor het gele gezin. Met de E-Chopper en E-Step de omgeving verkennen is voor de papa’s en mama’s met de kinderen een uitje om niet snel te vergeten. Maar dat is niet alles! Multi Fun Bussloo is prachtig gelegen aan het meer van Bussloo. Na het spelen van een activiteit nodigen we je uit om te ontspannen op ons terras, waar de kinderen gebruik kunnen maken van onze airtrampoline. Kinderen kunnen springen, salto’s maken en hun energie kwijtraken terwijl ouders ontspannen een drankje drinken op ons terras. Het is de perfect toevoeging aan een onvergetelijk gezinsuitje.

Geniet van de omgeving!

Na een drankje op ons terras wat uitkijkt op het meer van Bussloo is het tijd voor een verfrissende duik. Ons terras grenst bijna met de ligweide van Bussloo. Dus vergeet het bowlen en ontdek het plezier van Multi Fun Bussloo. Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van gezelligheid en activiteiten in de natuurlijke omgeving van Bussloo. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Aantal personen

Minimaal 30 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1.5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons