Dagje uit met Pinksteren

Het leukste dagje uit met Pinksteren!

Zin in een gezellig dagje uit met Pinksteren? Wil je ook iets actiefs doen? Welkom bij Multi Fun Bussloo! Door de centrale ligging in de Stedendriehoek goed bereikbaar. Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je ons, aan het mooie meer van Bussloo ook nog eens. Strand, activiteiten en bovendien goede horeca. Genieten met hoofdletter G!  Een dagje uit met Pinksteren is heerlijk. Bussloo betekent dus gegarandeerd vakantiegevoel. Er is voor ieder wat wils. Het is aan ons om er alles aan te doen om je het leukste dagje uit met Pinksteren te bezorgen. Met plezier!

Dagje uit met pinksteren

Heerlijk vertoeven op het terras

Genoten van de activiteit? Neem daarna plaats op ons terras en geniet nog even verder. Je kijkt uit over het meer van Bussloo. Kortom: Ontspanning en gezelligheid! We beschikken over een heerlijke menukaart met diverse plates. Yes, natuurlijk zijn er snacks. Wil je een (seizoens)biertje of wijntje? Deze serveren we je graag! Het overdekte terras wordt ook verwarmd wanneer nodig. Dit dagje uit met Pinksteren vergeet je nooit meer.

Groepsuitje

Voor grotere (familie)groepen bieden we arrangementen. Het boeken van een Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman uit Twello maakt je uitje compleet. De Luxe Lunch voor dag-gasten is een topper. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. Jullie uitje met Pinksteren vullen we naar wens samen in.

Activiteiten voor jong en oud!

Geniet tijdens jullie dagje uit! Onder andere door ons brede aanbod. Geschikt voor jong en oud. Geniet van onze meer dan 20! in- en outdoor activiteiten. Een kleine opsomming  voor uitjesdagen als Pinksteren:

Omdat er zoveel keuze is, hebben we vast Combideals voor je samengesteld. Goed om te weten is, dat ook buiten deze arrangementen er veel mogelijk is. Kijk vooral rond op de website. Wil je even overleggen? Dan staan we natuurlijk voor je klaar! Uiteraard geniet je bij meerdere activiteiten van een combinatiekorting. We denken graag met je mee om samen tot hét perfecte dagje uit met Pinksteren te komen!

Zwemmen op Bussloo

Wanneer het weer het toelaat, neem je natuurlijk nog even een verfrissende duik. Een dagje uit met Pinksteren op Bussloo: Een heerlijke ervaring.

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons