Dagje uit met Pinksteren

Het leukste dagje uit met Pinksteren!

Zin in een gezellig dagje uit met Pinksteren? Wil je ook iets actiefs doen? Welkom bij Multi Fun op het prachtige Bussloo! Door de centrale ligging in de stedendriehoek zijn we goed bereikbaar. Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je ons, aan het mooie meer van Bussloo ook nog eens. Vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente ben je er overigens ook zo. Er is strand, activiteiten en bovendien goede horeca. Genieten! Een dagje uit met Pinksteren is heerlijk voor iedereen. Zowel jong als oud zullen zich vermaken. Kom gezellig langs met je gezin, de hele familie, of bijvoorbeeld je date. Bussloo betekent gegarandeerd vakantiegevoel. Het is aan ons om er alles aan te doen om je het leukste dagje uit met Pinksteren te bezorgen. Met plezier!

Heerlijk vertoeven op het terras

Genoten van de activiteit? Neem daarna plaats op ons terras en geniet nog even verder. Je kijkt uit over het meer van Bussloo. Kortom: Ontspanning en gezelligheid! Wil je een (seizoens)biertje of wijntje? Deze serveren we je graag. Het overdekte terras wordt ook verwarmd wanneer nodig. Dit dagje uit met Pinksteren vergeet je nooit meer.

Groepsuitje

Voor grotere (familie)groepen bieden we arrangementen. Het boeken van de Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman uit Twello maakt je uitje gemakkelijk compleet. De Saté de Luxe is inclusief heerlijk met tapenades brood vooraf en aansluitend een dessert. De Luxe Lunch is ook een topper. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. Jullie uitje met Pinksteren vullen we naar wens samen in.

Activiteiten voor jong en oud!

Onder andere door ons brede aanbod geniet iedereen tijdens het dagje uit met Pinksteren. Bijna alles is bovendien geschikt voor jong en oud. Geniet van onze meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Een kleine opsomming voor een uitje tijdens Pinksteren:

Voor grotere groepen zijn ook Paintball 2.0, Lasergame en bijvoorbeeld de Veluwe Tour heel leuk om te doen!

Omdat er zoveel keuze is, hebben we alvast Combideals voor je samengesteld. Goed om te weten is, dat er ook buiten deze arrangementen veel mogelijk is. Wil je overleggen? Dan staan we natuurlijk voor je klaar! We denken graag met je mee om samen tot hét perfecte dagje uit met Pinksteren te komen!

Zwemmen op Bussloo

Wanneer het weer het toelaat, neem je natuurlijk nog even een verfrissende duik. Een dagje uit met Pinksteren op Bussloo: een heerlijke ervaring.

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons