Dagje uit met vrienden – Leukste uitje van het jaar!

De gezelligste dagjes uit bij Multi Fun Bussloo!

Iedereen kijkt al weer een hele tijd uit naar het jaarlijkse dagje uit met vrienden, maar wat gaat het precies worden? Bij Multi Fun Bussloo kan je voor rustgevende en actieve activiteiten terecht, zonder dat het een standaard uitje wordt, zoals bowlen. Dat betekent dat je dagje uit met vrienden bij ons multi-activiteitencentrum dus gegarandeerd een groot succes wordt!

Activiteiten

Je kunt kiezen uit meer dan twintig verschillende activiteiten. Van rustige tot veel actievere uitjes. Kom ontsnappen uit één van onze drie Escape Rooms. Ben je met een grote groep? Dan kun je ook battlen tussen de kamers. Of een goede battle in onze Lasergame arena is natuurlijk ook een leuk. In deze ruimte kun je ook Gelblaster/Paintball 2.0 spelen. Maar deze activiteit is ook buiten te spelen op het speciaal aangelegde speelveld hiervoor.

Onze E-Choppers en E-Steps zijn in te huren voor anderhalf uur, waarbij je een mooie route aflegt door de prachtige natuur. Omdat ons activiteitencentrum aan het water ligt, kan je er ook voor kiezen om een frisse duik te nemen. Dit kan voorafgaand, tussendoor of aansluitend aan één van de activiteiten. Even heerlijk aan het strand liggen tijdens jullie dagje uit met vrienden kan natuurlijk ook.

Dichtbij

Zowel vanuit de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen als vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente is Multi Fun goed bereikbaar en dichtbij. Met meer dan 20 activiteiten om tussen te kiezen of om te combineren is het zeer de moeite waard.

Saté de Luxe

Uiteraard kunnen jullie tijdens jullie dagje uit met vrienden na de activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje, nog even bijkomen en napraten op ons terras. Ook bieden wij heerlijke gerechten. Bij groepen van meer dan 6 personen serveren wij de Saté de Luxe. Jullie genieten dan van heerlijk brood met diverse tapenades vooraf. Het vlees van de Saté de Luxe is afkomstig van Gildeslager Buurman Vleesch & Vis Te Twello. Dit arragement is inclusief brood vooraf en een lekker dessert.

 

Combideals

Kijk vooral ook even tussen onze Combideals. Hier zie je onze leukste arrangementen kant en klaar om te reserveren. Wil je toch iets anders tijdens je dagje uit met vrienden? Neem gerust contact op!

Dit wordt een ontzettend leuk dagje uit met vrienden bij Multi Fun toch? We zien je gauw!

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

De hele dag

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons