Dagje uit met vrienden – Leukste uitje van het jaar!

De gezelligste dagjes uit bij Multi Fun Bussloo!

Iedereen kijkt al weer een hele tijd uit naar het jaarlijkse dagje uit met vrienden, maar wat gaat het precies worden? Bij Multi Fun Bussloo kan je voor rustgevende en actieve activiteiten terecht, zonder dat het een standaard uitje wordt, zoals bowlen. Dat betekent dat je dagje uit met vrienden bij ons multi-activiteitencentrum dus gegarandeerd een groot succes wordt!

Activiteiten

Je kunt kiezen uit meer dan twintig verschillende activiteiten voor rustige en actieve uitjes. Bijvoorbeeld proberen te ontsnappen uit één van onze Escaperooms. Of probeer combi’s met korting! Als eerste je vrienden uit schakelen tijdens het Lasergamen. En daarna kunnen jullie ook een balletje slaan tijdens Pitch&Putt. Of sla datzelfde balletje, maar dan in het donker. Vergeleken met Minigolf buiten is ons Wilde Westen Glowgolf area een totaal andere ervaring. Alles bij elkaar hebben we denk ik wel duidelijk dat dit een top dagje uit wordt! Ongeacht wat jullie ook gaan doen!

Daarnaast kan er natuurlijk ook worden gekozen voor een rustige activiteit. Onze E-Choppers en Elektrische steps zijn in te huren voor anderhalf uur, waarbij je een mooie route aflegt door de prachtige natuur. Omdat ons multi-activiteitencentrum aan het water ligt, kan je er ook voor kiezen om een frisse duik te nemen. Dit kan voorafgaand, tussendoor of aansluitend aan één van de activiteiten. Even heerlijk aan het strand liggen kan natuurlijk ook.

Satébuffet

Uiteraard kunnen jullie tijdens jullie dagje uit met vrienden na de activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje, nog even bijkomen en napraten op ons terras. Ook bieden wij heerlijke gerechten aan. Bij groepen van meer dan 6 personen serveren wij een heerlijk Satébuffet. Deze bestaat uit twee kipsatéspiesen van Gildeslager Buurman Vleesch & Vis Te Twello, patat, frisse salade, kroepoek, atjar en gebakken uitjes.

Dagje uit met vrienden

Kortom een ontzettend leuk dagje uit met vrienden kan je bij ons samenstellen.

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

De hele dag

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons