E-Chopper Deventer

E-Chopper huren?

Je kunt tegenwoordig overal een E-Chopper huren. Zo ook in Deventer, Apeldoorn en Zutphen. En ook in Arnhem, Zwolle, Amerfoort en Twente. Maar, wij maken één groot verschil met deze stadse verhuurders. Vaak moet je de E-Chopper ophalen bij een industrieterrein of bij een (auto)verhuurbedrijf. En dan gaat je tijd in..

Startpunt in de natuur

Er is dus één groot verschil tussen ons en de andere E-Chopper verhuurbedrijven. Bij ons start je midden in de natuur, in de prachtige omgeving van Bussloo. Vlakbij Deventer en omstreken. Als je tijd loopt, geniet je dus meteen van een hele mooie route! En het mooie is, je komt er ook weer terug. Na afloop van jullie E-Tour op de E-Chopper kun je genieten op ons prachtige terras met uitzicht over het meer van Bussloo.

Prachtige route

De tour die wij jou aanbieden op de E-Chopper (of E-Step, want die verhuren we ook) is spannend, gezellig, idyllisch en ook nog eens vol van mooie fotomomentjes. Kom vanuit Deventer dus gewoon lekker naar Bussloo, parkeer je auto of fiets en verlies geen huurminuten vanaf een industrieterrein, maar start gewoon op Bussloo! Het kan echt! Je krijgt een overzichtelijke routekaart mee met ook nog eens enkele tips voor tussenstops. Bijvoorbeeld bij de lokaal zeer bekende Bakkerij Bril, waar ze de lekkerste gevulde koeken bakken. De route is veilig en loopt niet door een druk centrum bijvoorbeeld.

Combideals

Op Bussloo kom je niet zomaar bij een E-Chopper verhuurbedrijf terecht. Je bent bij Multi Fun! Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten zijn we de experts in (groeps)uitjes voor gasten uit Apeldoorn, Deventer, Zutphen en verder. Dichtbij de snelweg, maar toch in de prachtige natuur gelegen is het zelfs vanaf Arnhem of Amersfoort met een half uurtje rijden echt de moeite waard.

Wil je niet alleen een E-Chopper huren, maar wellicht een programma met eten of ontvangst met koffie en appelgebak? Of ben je met een groep waarvan een gedeelte bijvoorbeeld op de E-Chopper wil en de rest gaat Pitch&Putten? Neem eens een kijkje tussen onze Combideals. Wil je toch liever iets anders of even overleggen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Kortom: E-Chopper Deventer wordt E-Chopper bij Multi Fun Bussloo! Tot snel!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Minimale leeftijd: 16 jaar

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons