E-Chopper kopen? Meer weten? Wij helpen je graag!

E-Chopper kopen?

Een E-Chopper kopen is een goede overweging. Je kunt ze tegenwoordig overal huren en zo natuurlijk goed uitproberen. Ook bij ons zijn de E-Choppers te huur. Maar ben je klaar voor een echte eigen E-Chopper? Dan ben je ook welkom. Wij verkopen ze ook! Voor meer info kun je contact opnemen met Bas via info@multifunbussloo.nl .

E-Chopper huren?

Overweeg je een E-Chopper te kopen maar ben je nog niet zeker van je zaak? Dan is het huren een goede optie. Tijdens een mooie tour in de omgeving van Bussloo kun je de E-Chopper goed uit proberen. De Stedendriehoek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen is een prachtige omgeving om te bekijken of de E-Chopper bij je past. Je kunt bij ons een  E-Chopper kopen of huren, maar er zijn ook E-Steps! Ook écht geweldig om te beleven!

Nieuwsgierig geworden en wil je een E-Chopper kopen? Of twijfel je nog? Check onze Insta voor meer leuke plaatjes van onze E-Choppers!

Mooiste uitzicht op het terras

Genoten van je tour op de E-Chopper? Je geniet aansluitend heerlijk op het terras van een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo.

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Minimale leeftijd: 16 jaar

Duur

Vanaf: 1,5 uur