E-Tour door de omgeving van Bussloo

Dé hit van dit moment!

Een prachtige E-Tour op de E-Chopper of E-Step door de omgeving van Bussloo. Je komt door de weiden, langs het meer van Bussloo, door de bossen, buurtschappen en langs de IJssel.

Vervoer

Dé hit van nu: De E-Chopper! Maar we hebben voor onze E-Tour ook E-Steps beschikbaar. En we kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat deze dus nét zo leuk zijn! Ga je met twee of meer op pad, kun je natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van beide vervoersmiddelen tijdens jullie E-Tour. Tussendoor kunnen jullie natuurlijk ruilen.

E-Tour omgeving

De tour maak je op de Elektrische Step, ook wel de E-Step. Of je springt op de E-Chopper. Door de elektrische aandrijving hoef je geen enkele moeite te doen en geniet je in alle rust van de omgeving van Bussloo. Bussloo ligt in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Op het randje van de Veluwe en bij prachtige pittoreske dorpjes als Wilp, Voorst en Twello. Het startpunt van de route bereik je ook gemakkelijk vanaf Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Twente.

E-Tour tussenstops

We hebben de route zo gepland dat je langs hele gezellige partners komt tijdens je E-Tour. Zet je E-Chopper of E-Step even stil voor een lekker bakje koffie met de lekkerste gevulde koek van Nederland bij Bakkerij Bril. Of stop midden in de Uiterwaarden bij Taartenbakkerij & Museum De Kribbe en geniet van de heerlijke huisgemaakte taarten.

E-Tour boeken

Je boekt de E-tour via de E-Chopper of E-Step pagina. Hier vind alle nodige informatie. Wil je een combinatie huren, laat dit dan even weten in een opmerking bij je boeking. Wil je even overleggen, mag je altijd even bellen!

Adresen van de (tussen)stops:

  • De Kribbe, Weerdseweg 6a, 7384 CJ Wilp
  • Bakkerij Bril, Rijksstraatweg 24 7383 AR Voorst
  • Multi Fun Bussloo, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp

De route start bij Multi Fun Bussloo.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons