Een beste combinatie!

Kiezen is niet nodig

Heerlijk ontspannen, uitkijkend over het meer van Bussloo of sluipen en zoeken door de bossen op dezelfde locatie? Waar zou jij voor gaan? Deze twee uitersten hebben sowieso twee dingen gemeen. Je speelt ze buiten en het is gezellig! En kiezen tussen de twee is in vele gevallen niet nodig. Want gecombineerd in een mooi programma tijdens bijvoorbeeld een teamuitje maakt het het plezier compleet. Minigolf USA en Gelblaster/Paintball 2.0 zijn twee toppers en een beste combinatie. De twee behoren tot onze meer dan 20 binnen- en buiten activiteiten en zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een teamuitje voor bedrijven.

Op onze unieke locatie combineer je ontspanning, gezelligheid, diversiteit en eten heel gemakkelijk. Vooral als je kiest voor een totaalprogramma met een beste combinatie als bovenstaande. En daar vertellen we je graag alles over.

Minigolf USA

De achttien banen van Minigolf USA bevinden zicht midden in een mooi aangelegde tuin vol planten, struiken en bloemen. En tijdens het spelen kijk je uit over het mooie water van Bussloo. Ontspannen spelen met hier en daar een pauzemomentje op één van de zitjes in de tuin zal iedereen doen plezieren. De banen zijn best een uitdaging, want het mag een beetje spannend zijn onderling vinden we. Tijdens deze activiteit is er genoeg gelegenheid om tussendoor lekker bij te praten. Het is dus een een zeer fijne start van een activiteitenprogramma.

Gelblaster/Paintball 2.0

Nieuw dit jaar is Gelblaster/Paintball 2.0 in de bossen van Bussloo. Een in Nederland unieke activiteit welke vraagt om tactiek en durf. Tijdens deze unieke paintball variant speel je met wapens met biologisch afbreekbare kogeltjes die geen pijn doen. De wapens schieten snel en raak, maar je krijgt er dus geen blauwe plekken van. In het speciaal aangelegde speelveld midden in de natuur vind je loopgraven en andere schuilplaatsen, maar ook uitkijkpunten en verrassende obstakels die de strijd extra uitdagend zullen maken. In teams wordt er tijdens diverse rondes en spelvarianten om de felbegeerde winst gestreden. Heel veel actie en plezier dus!

Gelblaster/Paintball 2.0 outdoor

Twee uitersten combineren

Het leuke is: Minigolf USA en Gelblaster/Paintball 2.0 zijn uitstekend te combineren. Je kunt de groep laten kiezen, maar ook beide spelen (tevens geniet je dan ook van een aantrekkelijke korting).

Eerst ontspannen de baan op voor Minigolf USA en tussendoor natuurlijk fijn bijpraten. Daarna een stevige pot actie tijdens Gelblaster/Paintball 2.0. Tussendoor lekker lunchen of een drankje met bitterballen is een aanrader. Zo combineer je gezelligheid, actie en ontspanning heel gemakkelijk. Deze elementen mogen wat ons betreft niet ontbreken in een dynamisch programma tijdens een bijvoorbeeld een teamuitje.

Blijven eten

Een uniek aspect van onze locatie is dat je voor een compleet programma niet verder hoeft te reizen. Je kunt namelijk ook blijven eten.

Een veel gekozen programma is bijvoorbeeld ontvangst met koffie of thee en appelgebak. Iedereen druppelt langzaam binnen en er kan rustig gestart worden met het programma. Soms is het zo dat er een paar gasten wat later aankomen. Door met een dergelijk ontvangstmoment te starten, zal er niets afgedaan worden aan het genieten van de activiteit die erna volgt. Is de groep compleet? Dan kan er gestart worden met de activiteit. Natuurlijk onder de deskundige begeleiding van één van onze instructeurs.

En na de activiteit(en) kun je eventueel blijven eten. De Saté de Luxe met heerlijk brood en diverse tapenades vooraf is altijd een succes. En het lekkere uitgebreide dessert zit ook bij de prijs inbegrepen. Dit programma zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en iedereen een ontspannen toptijd heeft.

Er is nog veel meer mogelijk. Er kan bijvoorbeeld ook voor de BBQ de Luxe gekozen worden. Het vlees van de BBQ de Luxe en de Saté de Luxe wordt verzorg door Gildeslagerij Buurman uit het nabijgelegen Twello.

Vrijblijvend advies

Het combineren van meerdere activiteiten zal zorgen voor een divers programma, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Ben je benieuwd of deze activiteiten ook iets zijn voor jouw uitje? Of wil je meer weten of bijvoorbeeld advies over andere activiteiten? Neem in alle gevallen gerust contact op. We denken graag met je mee en geven je vrijblijvend advies. Natuurlijk houden we ook rekening met onderwerpen als budget, dieetwensen en planning.

Centraal in de Stedendriehoek bij de Veluwe

Je vindt Multi Fun aan het strand van Bussloo. Vijf minuten rijden vanaf de kruising A1/A50, centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. En vanaf Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Twente is het ook dichtbij. De locatie heeft alles wat nodig is voor een ontspannen dag uit met leuke activiteiten. Vele activiteiten geschikt voor één tot ruim tweehonderd personen, fijne horeca met diverse binnenruimtes en een overdekt (verwarmd) terras, midden in de mooie natuur. Je bent welkom om het zelf te ervaren!