Jouw eerste date bij Multi Fun Bussloo

Een eerste date is natuurlijk altijd spannend. Gaat het klikken en wat voor een soort eerste date gaat het worden? Dat zijn natuurlijk de belangrijkste punten die je jezelf vóór een eerste date afvraagt. Bij één van deze vragen kunnen wij je helpen! Wat voor een date het gaat worden.. De tofste, origineelste eerste date ever!

Tijd voor een eerste date!

Je weet nog niet precies wat jullie moeten gaan doen, maar je wilt wel iets actiefs. De perfecte plek voor een eerste date is dan Multi Fun Bussloo. Hier kun je kiezen uit een aantal leuke activiteiten om met z’n tweeën te doen. Ons multi-activiteitencentrum ligt pal aan het strand en is kan dus ook nog eens romantisch zijn.

Minigolf USA

Zo hebben we om mee te beginnen Minigolf USA. Het eerste voordeel van Minigolf is dat het een spel is dat de meesten vaak wel redelijk kunnen. Het tweede voordeel is dat je het op je eigen tempo kunt spelen, omdat je anderhalf uur de tijd hebt. Dit kan fijn zijn als je ondertussen goede gesprekken wilt voeren. In anderhalf uur tijd zou je met z’n tweeën ook twee rondjes kunnen spelen. Bevalt de date dus goed, dan speel je nog een rondje. Is het niet zo als je had verwacht en wil je er snel onderuit dan speel je lekker één ronde. We’ve got your back 😉

Glowgolf

Daarnaast hebben we nog Glowgolf Het Wilde Westen. Dit is een beetje het zelfde idee als Minigolf, maar maakt van Minigolf wel echt een compleet nieuwe ervaring. Je speelt namelijk in het donker ondersteunt door blacklight. Spannend en sfeervol voor je eerste date.

Saloon Glowgolf

Pitch&Putt

Ook Pitch&Putt kun je bij ons spelen en is zeker aan te raden. Het is niet alleen heel gezellig, maar ook laagdrempelig. Zowel topsporters als recreatieve spelers komen graag bij Multi Fun spelen. Iedereen vindt Pitch&Putt leuk! Het is de bedoeling dat je 9 of 18 holes speelt en probeert in zo min mogelijk slagen op onze zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten.

Instagram

Je eerste date wordt een succes bij Multi Fun. Ben je benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Check vooral ook even onze Instagram voor meer plaatjes!

Dat waren toch wel onze leukste voorbeelden voor jullie eerste date. Maar, er is nog zoveel meer te doen op Bussloo. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is er voor ieder wat wils! Mocht de date nou zo leuk zijn geweest dat er zeker een vervolg komt of wil je de volgende keer op dubbeldate gaan? Klik dan hier voor meer mogelijkheden.

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons